Goedemorgen geniet van het mooie weer

Datum van publicatie: 10.10.2019

Gezellig samen met de honden. Een moeder en vader zwaan met 4 jongen. Gisteravond nog even op de akkers van het Groenteboerinnetje geweest, het schoffelen op de foto gezet.

Vind ik leuk: Like Laden…. Ik stond daar en ineens viel mij deze 2 uitgebloeide paardenbloemen op vol met deze vliegende mieren. We zijn gisteren nog bij het zwaantje langs geweest, ze zit nog lekker op de eieren, heerlijk rustig. Gezellig bij de honden en verder achter de computer. De knutsel is heel mooi.

Jij ook nog van harte gefeliciteerd met Marleen haar verjaardag. Ik stond daar en ineens viel mij deze 2 uitgebloeide paardenbloemen op vol met deze vliegende mieren. Zo was ook ik weer even. Het laatste nieuws in je mailbox Het emailbericht is verzonden. In Goedemorgen geniet van het mooie weer zijn het met name de binnenwegen in het Heuvelland waar motorrijders voorzichtig moeten zijn.

Heb de afgelopen week andere dingen gedaan en had het even druk met voorbereidingen op het komende weekend. Limburgse dansgroepen opgelet.

Zonnig en voorjaarsachtig, maar ijl zoals het voorjaar nog is : Het heeft wel iets van een aquarel, eigenlijk. De knutsel is heel mooi.

Oud worden hè

Goedemorgen allemaal! Gezellig samen met de honden. Goedemorgen, vandaag gewoon een rustige zondag. Weet niet waar je precies naartoe gaat in de Ardennen, maar als het kón zou ik komend weekend ook wel naar Sy willen hoor, want het schijnt echt héél erg mooi weer te worden daar! Geniet van het mooie lente weer en rij voorzichtig! Gister de hele dag in het hok bezig geweest..

Maar uit de verhalen van mijn ouders en een paar oude fotokes ken ik ze to

Goedemorgen, veel wind. De foto van vandaag heb ik gemaakt in de berm, vandaag een dagje thuis. Daar is gister al flink gebouwd aande bijkeuken dus moet even wennen aan hoe het nu is. Turbopillen gevraagd …. Het weer is vandaag niet alles, tegenover het zwaantje, waar koffie drinken in den bosch van het weer en het gestel.

Goedemorgen, a vicious young mafioso on the make.

Gezondheidsweer Brummen

E-mail:  Editie: Voor mij mag het zonnetje wel wat vaker schijnen Goedemorgen, vandaag nog een dagje achter de computer.

Turbopillen gevraagd …. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november. Je knutsel heb je heel mooi gemaakt.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Dus ga ik donderdag naar Edam O ja al woensdag dus Laura middag Fijne middag hopelijk heerlijk weertje en niet zo koud groetjes.

Weer van het weer genieten

Goedemorgen, vandaag een dagje thuis. Toen de vrouw even naar de keuken was, zei de buurman tegen de man : "Ik vind het zo mooi dat u uw vrouw, na al die jaren dat u getrouwd bent, nog steeds koosnaampjes geeft".

Mooie dag vandaag en let op je dieren met deze warmte!

Gister even een overdenkings dag gehad. Goedemorgen, een lekkere vrije dag vandaag…. Je reageert onder je Facebook account. Lekker in de Ardennen in een huisje Naam vereist. E-mail:  Editie: Vandaag even wat rustiger aan. Je knutsel heb je heel mooi gemaakt. Facebook Twitter Mail Read later.

Activiteitenweer Brummen

Fijne dag vandaag. Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Vrouw met nikab door politie uit bus gehaald in Stein. Brunssummerheide op slot voor zaak Nicky Verstappen.

Ik stond daar en ineens viel mij deze 2 uitgebloeide paardenbloemen op vol met deze vliegende mieren. De buren waren onder de indruk, want het echtpaar was al bijna 60 jaar getrouwd. Heel lang gelden zijn wij daar ook op vakantie geweest.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.10.2019 01:12 Ferrie:
Gister de hele dag in het hok bezig geweest..

17.10.2019 11:39 Yfke:
Abonneren op: Reacties posten Atom.