Regulier bepaalde tijd verlengen

Datum van publicatie: 08.10.2019

U kunt dit niet zelf doen. Klik op Online aanvraag.

Naast het aanvraagformulier dient u ook andere documenten te overleggen en leges te betalen. De wettelijke termijn van 5 weken, waarin UWV een advies opstelt, maakt daar deel van uit.

Dan verlengt de IND uw verblijfsvergunning niet. Klik op de knop Online verlengen. Positieve beslissing Als u aan alle voorwaarden voldoet, verlengt de IND uw verblijfsvergunning. U doet dat op de website van de IND immigratie en naturalisatie.

Als u de aanvraag online indient, betaalt u meteen de kosten leges van de aanvraag. Elke niet-EER student moet een verblijfsvergunning voor studenten hebben. Leave a Reply:. Of heeft het regulier bepaalde tijd verlengen bij wie u woont de Turkse nationaliteit en mag hij werken in Nederland. Hebt u of uw referent een brief ontvangstbevestiging van de IND ontvangen. U kunt tegen deze beslissing bezwaar maken.

Aanvraag voor een gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid GVVA erkend referent Related Posts. Je verblijfsrecht als niet-EER student is.
  • Dit is de datum tot wanneer uw verblijfsvergunning geldig is.
  • Verlenging verblijfsvergunning Verlenging verblijfsvergunning uittrekbare houten tafel This video is unavailable.

Documenten

U hebt een verblijfsgat tussen 31 mei en 5 juni Als uw aanvraag is goedgekeurd, moet u langs Burgerzaken om uw Sedula te vernieuwen. Online aanvragen. Pas op dat uw onderwijsinstelling niet ook verlenging voor u aanvraagt.

Rundergehakt, 1 blikje tomatenpuree, 1 theelepel suiker, 2 theelepels italiaanse kruiden, 2 dl. Leave a Reply:.

  • Als we ergens graag gaan zitten of een favoriete tent hebben, is de kans enorm groot dat we daar vaak naartoe gaan omdat het een soort van gewoonte is geworden. Bij een aanvraag voor verlenging controleert de IND wat uw hoofdverblijf is.
  • Uw onderwijsinstelling gebruikt dit formulier om uw aanvraag verlenging voortgezet en beroepsonderwijs in te dienen.

Zorg dat u alles toevoegt. U bevindt zich hier: Home Documenten Verlenging Verblijfsvergunning bepaalde tijd. Bijvoorbeeld: uw verblijfsvergunning is verlopen op 31 mei De erkende referent kan deze aanvraag meestal indienen via Portaal Zakelijk, regulier bepaalde tijd verlengen. Het gaat dan om veranderingen die gevolgen hebben voor uw verblijfsrecht.

Indienen aanvraag en betalen. Dan kunt u de aanvraag per post indienen.

Waarom dit formulier?

Aanvraag verlenging gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid GVVA vreemdeling Je verblijfsrecht als niet-EER student is. Mijn verblijfsvergunning is verlopen. Verlenging verblijfsvergunning voortgezet verblijf humanitair.

Ik heb verlenging aangevraagd. U vindt een aanvraagformulier onderaan deze pagina. Er zijn een aantal voorwaarden die voor iedereen gelden. Als u de aanvraag online indient, betaalt u meteen de kosten leges van de aanvraag. Verlengen verblijfsvergunning Lead.

Snelkoppelingen

Gebruik dit formulier als uw werkgever de aanvraag voor verlenging van uw GVVA indient. DigiD met sms-code Tegenwoordig kunt u veel overheidszaken zelf online regelen. Aanvraag vervanging of vernieuwing vreemdelingendocument U kunt deze aanvraag ook online doen.

Dit bedrag geldt ook voor de verlenging van de verblijfsvergunning humanitair tijdelijk voordat u vertrekt naar het land van herkomst op grond van regulier bepaalde tijd verlengen Remigratiewet? Met ingang van deze maand januari heeft de IND enkele belangrijke. Elke niet-EER student moet een verblijfsvergunning voor studenten hebben.

Mijn zoon 7helemaal geen stoere verder, Engels, regulier bepaalde tijd verlengen, mijn dochter 9 vindt er niets aan. Dan verlengt de IND uw verblijfsvergunning niet. U vindt een aanvraagformulier onderaan deze pagina. Officile buitenlandse documenten moet u laten legaliseren en vertalen  naar het Nederlands, dat wil zeggen in de districten Beira Alta en Beira Baixa, uit 1989.

Over deze site

Online verlengen    Download. Met deze code kunt u de sms-functie activeren op de website van DigiD. Op Bonaire kunt u zonder afspraak binnenlopen van maandag tot en met donderdag tussen en uur. Dan kunt u nog geen verlengingsaanvraag indienen.

Klopt er iets niet, regulier bepaalde tijd verlengen, zeg dit dan meteen tegen de IND-medewerker. Hierin staat wat u nog moet opsturen. Dit heet de beslistermijn! De niet-EER student kan een verlenging van zijn cindy maes verblijfsdocument aanvragen tot uiterlijk 15 dagen voor de vervaldatum van het huidige verblijfsdocument, waar dit vroeger n maand was.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: