Basisschool de klinker spijkenisse

Datum van publicatie: 09.10.2019

Bron kinderopvang. Ter overweging bij alle cijfers: Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is.

Informatie voor De Klinker School Spijkenisse. Dan volgt de bovenbouw met leerlingen van 9 tot en met 12 jaar in de groepen 6, 7 en 8. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. De schoolkeuze wordt namelijk in de eerste plaats bepaald door het advies van de leerkrachten.

Deze rapportage is gemaakt door een groot aantal open data bronnen van verschillende partijen te combineren en hieruit informatie te selecteren, te bewerken en handig te presenteren.

Gemeente NissewaardZuid-Holland. Het e-mailadres kan ook als gebruikersnaam op service. De schoolkeuze nieuwbouw amsterdam aan het ij namelijk in de eerste plaats bepaald door het schooladvies van de leerkracht, basisschool de klinker spijkenisse, van groep 3.

Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is? Dan volgt de bovenbouw met leerlingen van 9 tot en met 12 jaar in de groepen 6, 7 en 8? De volledige informatie hierover vind je in het overzicht van samengevoegde categorien?

Lekker actief Bij onze buitenschoolse opvang bedenken onze pedagogisch medewerkers de tofste activiteiten en workshops, samen met de kinderen. Spelend leren.

Download details

Voor onze sportactiviteiten maken we gebruik van het grasveld en de gymzaal van de basisschool. Bij Smallsteps Kleine Klinker voelt je kind zich meteen thuis. Bron zittenblijven. Gemeente informatie: 26 juni Onderwijs informatie: 10 april Het resultaat op de eindtoets staat op de tweede plaats.

En 2 het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar, basisschool de klinker spijkenisse. En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van De Klinker School Spijkenisse op de buurtpagina voor Vogelenzang Zuid. Er zijn natuurlijk aspecten bij een schoolkeuze die zich niet in cijfers laten vertalen!

Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend. Zin in meer cijfers. Bevoegdgezagnummer: Gegevens van deze schoolvestiging Schoolnaam: De Klinker basisschool de klinker spijkenisse.

Ter overweging bij alle cijfers: Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is.

Informatie over De Klinker School in Spijkenisse

Maar liefst 55 tabellen en grafieken over de leerlingen, de schoolresultaten en de omgeving van de school. Dit maakt dat er gemiddeld 0,04 opvangplaats per jongere in het postcodegebied van de school is: Heel even geduld alsjeblieft Daarvoor wordt gebruik gemaakt van veel verschillende dataleveranciers.

Correcties: Uitgevoerde correctie s op de brondata van DUO: geen. Skip to content. Dit is gedaan basisschool de klinker spijkenisse de overzichten beter leesbaar te houden. Het hele buitenterrein van basisschool De Klinker is voor ons.

Percentage personeel per leeftijdscategorie Heel even geduld alsjeblieft Bron zittenblijven.

Basisonderwijs

Kinderen van 7 jaar en ouder hebben een eigen chillruimte om te relaxen, te spelen of huiswerk te maken. En dan heb je nog de verschillende visies binnen het onderwijs: Montessori , Dalton , Freinetschool Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend. Het e-mailadres dat nodig is om een download af te ronden wordt gebruikt om de downloadlinks naartoe te sturen.

In meerdere duidelijke Excel sheets met filters en grafieken.

De informatie wordt op meerdere manieren getoond: Voor meerdere schooljaren. Uitstroom groep 8 naar de middelbare schoolDe Klinker School in Spijkenisse Heel even geduld alsjeblieft Het resultaat op de eindtoets staat op de tweede plaats, basisschool de klinker spijkenisse. Download Rapportage De Klinker School. Gebruikte open data bronnen Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers. De links in la casa de papel trailer dutch e-mail zijn 72 uur geldig.

En dat iedereen zijn eigen talenten heeft. Eventueel als je dit zelf aanvinkt wordt het e-mailadres gebruikt om je de nieuwsbrief te sturen als er nieuwe informatie beschikbaar is maximaal 2 keer per basisschool de klinker spijkenisse onderwerp per jaar. Voor De Klinker School gingen de leerlingen in het jaar van groep 8 naar de volgende soorten vervolgopleidingen: Onderzoek door de onderwijsinspectie: Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend.

Toezichthistorie

Bronnen basisscholen. Wij bieden een warme en vertrouwde plek waar je kind zich echt thuis voelt. Denominatie: Rooms-Katholiek. Dit maakt dat er gemiddeld 0,04 opvangplaats per jongere in het postcodegebied van de school is:.

Informatie voor De Klinker School Spijkenisse? Dit doordat er discussie is over de privacy gevoeligheid van deze gegevens. Blijf op de hoogte.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.10.2019 03:05 Charlot:
Lees hier welke verschillende schalen en scores deze toets methodieken gebruiken. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van veel verschillende dataleveranciers.