Camping in het engels

Datum van publicatie: 08.10.2019

Ik ben dus op zoek naar de Engelse vertaling van het Nederlandse ''camping'', een plek waar je heen gaat om lekker te zonnen, in een caravan woont enzo Voorbeelden zien voor de vertaling camp-site 54 voorbeelden met overeenstemmingen.

Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Camping ; dat is het engelse woord voor camping.. Voorbeelden zien die pitches bevatten 9 voorbeelden met overeenstemmingen. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden.

Our campsite is both welcoming and comfortable and offers shaded pitches.

Is het nou allebei, allebij of alletwee. Alvast bedankt. Our campsite camping in het engels both welcoming and comfortable and offers shaded pitches. Jarenlang ben ik naar een camping met veel Engelsen geweest, en ze noemden het vrijwel altijd ''camping'' of ''campingsite'' Holiday park word niet voor een camping gebruikt, do what will make you happiest this second. Hier ligt ook de enige camping van Folgandros. Voorbeelden zien voor de vertaling trailer park Zelfstandig naamwoord 22 voorbeelden met overeenstemmingen, camping in het engels.

Voorbeelden zien die pitches bevatten 9 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Voorbeelden zien voor de vertaling camping Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Choose your favorite country cottage at camping Domaine Lacanal.
  • Overnachting parkeerplaats naast de camping Möslepark. Een trailer park is inderdaad een plek waar mensen wonen ipv kamperen.

"to camp" in het Nederlands

Op de camping worden vele soorten activiteiten georganiseerd. Camping ; dat is het engelse woord voor camping.. Hier ligt ook de enige camping van Folégandros. Overnachting parkeerplaats naast de camping Möslepark. Ik kan geen enkel Engels woordenboek vinden waarin het woord "camping" als zelfstandig naamwoord is opgenomen.

Bekijk ook: camping zoeken. Registreer je gratis!

ItisILeClerc 25 maart. Prima camping aan prachtige baai met volop watersportmogelijkheden. Ik kan geen enkel Engels woordenboek vinden waarin het woord "camping" als zelfstandig naamwoord is opgenomen. Een voorbeeld voorstellen.

Whhaha wel gelijk a. Niks aan toe te voegen.

Ook in de database

ItisILeClerc 25 maart Regenboel 25 maart Voorbeelden zien die Marches bevatten 11 voorbeelden met overeenstemmingen. Campsite is ook gebruikelijk, alhoewel de vertaling net iets anders is duiden ze gewone campings ook wel aan als campsite.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Voorbeelden zien die village bevatten 27 voorbeelden met overeenstemmingen. Enige suggesties. De camping beschikt over 3 sanitairgebouwen. Op de camping worden vele soorten activiteiten georganiseerd.

"camping" vertalen - Engels

Ik ben dus op zoek naar de Engelse vertaling van het Nederlandse ''camping'', een plek waar je heen gaat om lekker te zonnen, in een caravan woont enzo Velen zullen weten wat je bedoelt met een camping maar minstens evenveel ook niet. Camping kan ook gewoon als vertaling hoor. Was die camping overigens in Engeland of ergens anders?

Voorbeelden zien voor de vertaling campsite Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Voorbeelden zien voor de vertaling camp-site 54 voorbeelden met overeenstemmingen? BraBart: Je kunt ook zeggen "I'm tot wanneer verzekering wijzigen cz camping", dus het betekent kamperen.

Het is gelegen buiten de camping. Meer taal. Op de camping worden vele soorten activiteiten georganiseerd.

Weet jij het antwoord?

Ik ben dus op zoek naar de Engelse vertaling van het Nederlandse ''camping'', een plek waar je heen gaat om lekker te zonnen, in een caravan woont enzo Jarenlang ben ik naar een camping met veel Engelsen geweest, en ze noemden het vrijwel altijd ''camping'' of ''campingsite'' Holiday park word niet voor een camping gebruikt, maar meer voor dingen zoals Centerparcs.

De camping hecht bijzondere waarde aan milieuvriendelijkheid.

Beautiful campsite and surroundings in the middle of the Woods. Camping kan ook gewoon als vertaling hoor. Registreer je gratis.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.10.2019 17:09 Sikke:
Erg mooi gelegen kleine camping met veel wandelmogelijkheden.

16.10.2019 09:25 Sofía:
Weet jij het antwoord?

13.10.2019 04:56 Reitze:
Nee hoor Covered: kamperen is "camp" of "camp out", niet "camping". De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.