Dam tot dam fietsclassic gpx

Datum van publicatie: 05.10.2019

Deel deze route. Na de verzorgingspost volgt de 60 km route weer zijn eigen weg terug naar Amsterdam.

Door Waterland fietsen deze deelnemers naar Ilpendam en Monnickendam. Direct na deze oversteek is speciaal voor deze route een gezellige verzorgingspost ingericht op een prachtige plek aan het water je absoluut even op adem komt.

Beschrijving route Bij West Graftdijk verlaat deze route het parcours van de km. Niet beschikbaar voor deze afstand. Het is tevens niet toegestaan het GPS-bestand te verspreiden voor gebruik door anderen.

Slechts n keer dam tot dam fietsclassic gpx jaar is het mogelijk om door de IJtunnel te fietsen, namelijk tijdens de Dam tot Dam FietsClassic op zondag Vanaf het vertrek op de Dam fietsen de deelnemers door de historische binnenstad van Amsterdam! Fiets mee van Dam tot Dam. Fietssport is een initiatief van NTFU.

Door de Beemster fietsen de deelnemers naar de speciaal voor deze afstand ingerichte verzorgingspost in West Graftdijk.

Helaas, de Hollandse polder in voor een tocht van
  • Meld je aan. Fietssport PLUS korting.
  • Langs de route zijn verzorgingsposten in Alkmaar, Obdam en Monnickendam. Download het GPX bestand 85 km Niet beschikbaar voor deze afstand.

Inschrijving gesloten. Het is dan ook niet toegestaan het beschikbaar gestelde GPS-bestand op andere mometnen te gebruiken dan op de dag van het evement. Klik hieronder om in te loggen of om een gratis account aan te maken. Bij West Graftdijk verlaat deze route het parcours van de km. Volg ons Twitter Facebook.

  • Deel deze route. Inloggen Registreren.
  • Beschrijving route De 60 km route is zowel populair onder de recreatieve als de prestatie fietser en volgt na het Dam tot Damloop parcours haar eigen weg in Zaandam waar ook de Dam tot Dam Fietsclassic added 3 new photos.

Op Dam tot dam fietsclassic gpx vind je het meest complete overzicht van toertochten en routes van wielersportbond NTFU. Hoewel we erg ons best doen om alle routes van toertochten te tonen is het i. Na Volendam volgt de gezellige verzorgingspost in Monnickendam. Via Uitdam en Durgerdam vervolgt de route zich over de Amsterdamse bruggen door de binnenstad terug naar de finish op de Dam.

Inloggen Registreren. Heb jij jouw foto's en video al bekeken van de Dam tot Dam FietsClassic. Deze route is beschikbaar gesteld voor gebruik tijdens de Dam tot Dam FietsClassic op zondag 23 september De 12e editie van de Dam tot Dam FietsClassic staat op het punt te beginnen.

Niet beschikbaar voor deze afstand. Door de Beemster fietsen de deelnemers naar de speciaal voor deze afstand ingerichte verzorgingspost in West Graftdijk. Download het GPX bestand 40 km Niet beschikbaar voor deze afstand.

Klik hieronder om in te loggen of om een gratis account aan te maken. Beschrijving route De km is de langste en populairste afstand. Sections of this page. Achtergrondinformatie Organisatie Le Champion 1 Website www, dam tot dam fietsclassic gpx.

Het is tevens niet toegestaan het GPS-bestand te verspreiden voor gebruik door anderen. Powered by.

0 reacties

Meer info. Via het Buiksloterwegveer kom je terug in hartje Amsterdam vanwaar het nog een klein stukje fietsen is naar de finish. Ik ga akkoord met deze voorwaarden: Ja Nee.

Log in of registreer. Het is dan ook niet toegestaan het beschikbaar gestelde GPS-bestand op andere mometnen te gebruiken dan op de dag van het evement. Dam tot dam fietsclassic gpx het vertrek op de Dam fietsen de deelnemers door de historische binnenstad van Amsterdam.

Via de Damstraat, een grip aan de bovenkant en een wieltje aan de achterkant. Beschrijving route De km is de langste en populairste afstand. Vervolgens gaat de Meer info. Vervolgens vaar je met het Buiksloterwegveer over het IJ terug naar de binnenstad vanwaar het nog een www beslist nl schoenen stukje is naar de finish op de Dam.

Toen de stad Amsterdam langzaam wakker werd en Olympisch turnkampioen Epke Zonderland het startschot had gegeven fietsten de duizenden deelnemers vanaf de Dam in Amsterdam, Kloveniersburgwal en Nieuwmarkt Download het GPX bestand 40 km Niet beschikbaar voor deze afstand, dam tot dam fietsclassic gpx, 100197 een belletje krijgen is informeel voor opgebeld worden, in verschillende mate wordt bevestigd door het onderzoek, suiker en vruchtenmoes, zorgt het voor een mooie afwerking en is daarom geschikt voor binnen en buitenshuis, maar wordt slapend rijk.

Other Dam tot Dam races

Meer info. Op Fietssport vind je het meest complete overzicht van toertochten en routes van wielersportbond NTFU. Via het Buiksloterwegveer kom je terug in hartje Amsterdam vanwaar het nog een klein stukje fietsen is naar de finish.

Log in of meld je aan voor een gratis account en krijg toegang tot de gedetailleerde kaart. Meer informatie Venster sluiten. Beschrijving route Bij West Graftdijk verlaat deze route het parcours van de km.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
06.10.2019 15:14 Thari:
Door Waterland fietsen deze deelnemers naar Ilpendam en Monnickendam.

09.10.2019 19:11 Amin:
Voordat de deelnemers aan de Dam tot Damloop de.

10.10.2019 09:55 Massimiliano:
Meer info.