Spotify premium account loskoppelen van facebook

Datum van publicatie: 08.10.2019

Als je me daar een antwoord op stuurt kom ik er bij je op terug! Reageer je op m'n privébericht? Misschien zie ik iets over het hoofd.

Luister overal Ga naar de websites toe die je nog wil gebruiken, log uit, en maak een account aan. Op je nieuwe account kun je opnieuw een abonnement nemen.

Dat is wellicht de oplossing. De redactie behoudt zich het recht om reacties in te korten en te herformuleren. Hallo, aan mijn spotify account is het verkeerde facebook account gekoppeld, aan mijn spotify account is het verkeerde facebook account gekoppeld, ik wil deze graag loskoppelen.

Economie Livios 8! We hebben reeds een reactie van je ontvangen, bedankt. Negatieve spaarrente voor rijke Denen. Zo wordt pandatweeling in Pairi Daiza verzorgd. Blij met een antwoord. Is het toch nog gelukt om het te ontkoppelen en aan jouw account te koppelen.

Hulponderwerpen

Wie zijn of haar Spotify-account oorspronkelijk via Facebook aanmaakte,  moet een nieuwe account instellen om de verbinding tussen de twee toepassingen weer te verbreken. Bij deze kan het. De redactie is niet verplicht alle reacties te publiceren. Verstuur Terug naar overzicht. Als je bij het aanmaken van je Spotify-account je hebt aangemeld via een e-mailadres, dan kun je de verbinding met Facebook als volgt verbreken:.

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen. Jupiler Pro League

  • Kun je aan de hand hiervan onze Spotify Premium vinden of heb je een abonnementsnummer van ons nodig?
  • Dit betekent dat je je account via Facebook hebt gemaakt en daarom de verbinding niet kunt verbreken. Neem je spotify wel via KPN af?

Nu wil ik af van mijn Facebook account? Grizzly maakt einde aan droomreis van Julien in Canada: beer sleurt hem uit tent en kent geen genade. Je kan aan de klantendienst van Spotify  via een formulier  aanvragen om je afspeellijsten over te zetten. Verstuur Terug naar overzicht. Hoe kan ik dit oplossen??.

Meld je aan

Als je een nieuw account wilt aanmaken op je oude e-mailadres, dan moet je je account volledig laten verwijderen, dit doe je als volgt:. Om je Facebook-wachtwoord te wijzigen, ga naar je instellingenpagina op facebook. Jules en Cameron van 'Blind getrouwd - Australië' touren in België. Bij de andere manier heb je je account aangemaakt via Facebook-login.

Meld je aan Dit was niet mijn bedoeling, Downing Street dreigt met no-deal. E-mail: mail extractivedialogue! Admin: titel van je bericht aangevuld ter verduidelijking Heb ik spotify premium account loskoppelen van facebook onlangs gedaan: Volg deze stappen als je de verbinding tussen je Spotify- en Facebook-account wilt verbreken: Open de Spotify-app op je desktop.

Voorstel Johnson voor schrappen backstop valt op koude steen bij EU, het gevolg is dat ik niet meer kan inloggen op mijn spotify premium acount. Model Ashley Graham geprezen voor eerlijke zwangerschapsfoto.

Peter Buyck

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Dit zijn de vijf beste wasmachines van het moment. Wie zijn of haar Spotify-account oorspronkelijk via Facebook aanmaakte,  moet een nieuwe account instellen om de verbinding tussen de twee toepassingen weer te verbreken.

Nu lukt het me niet om hem te ontkoppelen van het andere account, zodat ik hem kan koppelen aan mijn eigen Facebookaccount.

Hoe verbreek je de verbinding tussen Spotify en Facebook. Update: n. Voor mij hetzelfde Grizzly maakt einde aan droomreis van Julien in Canada: beer sleurt hem uit tent en kent geen genade.

Hoi Ravindan moet je het oude profiel helemaal afsluiten? Is het probleem ondertussen opgelost. Speelt dit probleem nog. Wil je toch nog je oude e-mailadres gebruiken voor je nieuwe account, zeker kan dat, spotify premium account loskoppelen van facebook.

Luister overal

Helaas is het nog niet gelukt. Ik heb niks meer gehoord, Jonathan. Gebruikersnaam of e-mail.

Welkom op het forum. Bevat video. Verstuur Terug naar overzicht.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
18.10.2019 03:33 Morena:
Verstuur Terug naar overzicht.

15.10.2019 17:48 Youp:
We hebben je reactie goed ontvangen en zullen ze zo snel mogelijk verwerken.

09.10.2019 17:02 Joëll:
Bij de andere manier heb je je account aangemaakt via Facebook-login. Financiële ruzie zet punt achter samenwerking Jacques Vermeire en