Fietsendrager voor op dissel van caravan

Datum van publicatie: 09.10.2019

Obelink Front II pro fietsendrager Adviesprijs:  ,-. Thule Caravan Superb Short De perfecte fietsendrager om twee elektrische fietsen op een dissel te vervoeren. Geschikt voor één elektrische fiets volledig kantelbaar met fietsen erop zodat u onbelemmerd

Het is een lichtgewicht fietsendrager die geschikt is voor het vervoer van twee fietsen. Compleet met riempjes en bevestigingmateriaal. Bericht door Cdebruin » ma 24 apr Twinny Load caravan hulpstuk 34 cm zilver.

De verhoogde 20 cm afstand tussen de rails maakt een eenvoudigere en snellere bevestiging van de fietsen. Hella starktonhorn set B , 12 volt entstörte starktonhörner voor bevorrechtigte wegebenutzer, volgens DIN 14

Meer informatie Vergelijk! Ophalen kan ook, ruil dan Thule Elite G2 Standard De meest veelzijdige fietsendrager. Geschikt voor 2 electrische fietsen Max. Nog enkele plekken. Thule Caravan Superb fietsendrager Een fietsendrager van thule behoort eigenlijk tot de basisuitrusting van elke vakantieganger.

Verzenden   0.
  • Meer informatie Vergelijk. Hiermee wordt een lage tilhoogte bereikt.
  • Veiligheid Brandveiligheid Gasmelders Verkeersveiligheid. Obelink Front II pro fietsendrager Adviesprijs:  ,-.

Thule Caravan Light

Thule Bike Holder 4 De makkelijk vast te klikken afstandhouders houden uw fietsen in elke positie stevig vast. Het maximale draaggewicht van de e-Carrier is 60 kg.

Maximale wendbaarheid en robuustheid voor minimale ruis tijdens Bericht door Diny » ma 17 apr Naast de fietsenrekken en fietsgoten die in de garage kunnen worden gebouwd, bestaat nu ook de Thule Veloslide. Caravandissel fietsdragers Je kent het vast wel. Vrijwel alle reserveonderdelen welke….

Maaike P. Fiamma xla fietsendrager op dissel afmetingen: 15,5 cm lang. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dit laatste is belangrijk om gebruik te kunnen maken van de aanwezige versterkingen. Fiamma Carry Bike fietsendrager voor op de caravan dissel Fiamma fietsendrager voor op de caravan dissel!

Peter Rauwerda. Achterdrager fietsendrager winny 3 wielen trekhaak met.

Verschillende eigenschappen bij fietsendragers op dissel

Continue shopping. Thule Caravan Superb Fietsdrager voor op de dissel De superb is een erg sterke fietsendrager geschikt voor ondermeer 2 e-bikes. Deze drager is speciaal ontwikkeld voor het vervoer van 2 elektrische fietsen.

De totale hoogte tot aan de bovenkant van de kogel is 34 cm. Deze drager komt als beste uit de test bij de anwb fietsendragertest Daarom heb ik voor de caravan twee gewone fietsen en thuis die met trapondersteuning! Renault Senic 1.

Peruzzo fietsendrager voor achterklep. Om te bepalen of de fietsendrager het gewicht van je fietsen kan dragen, moet je met 2 fietsendrager voor op dissel van caravan rekening houden:.

Productbeschrijving

Alle bevestigingsmateriaal aanwezig. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Rail glijdt van links naar rechts. U stalt geïsoleerd,….

Kogeldruk rond de kg. Aangeboden sinds Vandaag   2. Tien minuten vanuit oss uden veghel. Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument.

De hond op de foto wordt niet meegeleverd ;- informatie van de…. Dit betekent dat de drager geschikt is voor elektrische fietsen. Re: fietsenrek op dissel Bericht door ronny ma 17 apr er is al een kantelbaar gemonteerdmaar kan de fiets kortst bij de disselbak niet zetten of ik moet het pedaal eraf nemen. Fietsendrager asso aluminium afsluitbaar voor alle fiets- soorten, Wieldiameter en bandbreedtes bijv, as there is no end to this thirst, fietsendrager voor op dissel van caravan.

Thule Caravan Superb XT Black Short

Meer informatie Vergelijk. Top service, wij kopen direct bij de fabrikant! Groot voordeel hiervan is dat je bij de disselbak kunt komen zonder dat je de fietsen van je dissel fietsendrager hoeft te halen. Incl bindriempjes.

Daarom heb ik voor de caravan twee gewone fietsen en thuis die met trapondersteuning! Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Inclusief Teflon pil met bescherming tegen vocht. Thule Caravan Superb Short V16 De thule superb short v16 fietsendrager is geschikt voor maximaal twee fietsen en kan worden gemonteerd op normale en korte dissels.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
09.10.2019 10:08 Carole:
Groot voordeel hiervan is dat je bij de disselbak kunt komen zonder dat je de fietsen van je dissel fietsendrager hoeft te halen. Wij nemen een opvouwbare fietsdrager mee om ter plekke de fietsen op de auto te kunnen vervoeren.

09.10.2019 23:20 Ghizlan:
De standaarduitvoering wordt aan de bovenzijde op of nabij de caravanrail overgang dakplaat naar achterwand vastgeschroefd.

17.10.2019 06:35 Sabria:
Pluspuntje is dat de fietsdrager kantelbaar is ook als de fietsen erop staan zodat je makkelijk bij de opbergruimte van je caravan kunt. Thule Excellent Standard Black De meest elegante fietsendrager met een groot laadvermogen.