Mercedes c klasse coupe huren

Datum van publicatie: 08.10.2019

Bijrijder mogelijk. Wat vaak vergeten wordt, is dat het merk uit Sindelfingen vooral op het gebied van design een echte pionier is.

De Mercedes-Benz E-klasse huurauto is een van de meest geliefde auto's uit het hogere middenklasse segment. Huur uw favoriete model voor een proefperiode, zodat hij zich in de praktijk kan bewijzen. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u ermee akkoord dat cookies op uw computer kunnen worden geplaatst en gebruikt. Schakel eens over op een andere auto. Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Wilt u meer meenemen op vakantie. Bij Mercedes-Benz Rent wordt niet alleen beloofd dat u een auto uit een bepaalde categorie krijgt, maar precies het model dat u wilt. Nederlands Francais. Mercedes-Benz huurauto's van Sixt? U kunt met uw smartphone of tablet ook rechtstreeks een C-klasse reserveren via onze eigen app.

Bij onze autoverhuur kunt u verschillende modellen van Mercedes-Benz huren. Levering op gewenste adres. Informatie over de C-klasse huurauto Als opvolger van de legendarische "Baby-Benz", ook wel bekend onder de naam of interne codering W, kwam de W in de jaren negentig.
  • Laat u echter niet misleiden, ook een C-klasse huurauto is een echte Mercedes en beschikt over alle eigenschappen die u van een Mercedes mag verwachten.
  • Voor elke gelegenheid.

Mercedes-Benz C-klasse huren

U zult wat keuze betreft genoeg aantreffen in het assortiment van Sixt. Onze huurauto's zijn nooit ouder dan een half jaar, zodat u het gevoel heeft in een nieuwe auto te rijden. Daarnaast beschikt een E-klasse over plezierig comfort onderweg.

Prijs weergeven. Voor offroad-trips zou u bijvoorbeeld een terreinwagen kunnen huren, of een cabriolet als de zon uitbundig schijnt, zodat een van de eerste hoogtepunten van uw vakantie het moment wordt waarop u wegrijdt. Dan is de E-klasse de ideale oplossing.

Rijden in een Mercedes-Benz is een gevoel dat niet eenvoudig te beschrijven valt.

  • Wie graag voor een iets compactere Mercedes wil kiezen kan bij onze autoverhuur terecht voor een model uit de C-klasse. Kaartnummer of gebruikersnaam.
  • Kaartnummer of gebruikersnaam Wachtwoord Login onthouden. Bij Sixt kunt u de C-klasse huren in diverse uitvoeringen.

Met open dak rijden is niet langer enkel weggelegd voor warme zomerdagen, maar kan door het windschermsysteem en de hoofdsteunverwarming van de Mercedes-Benz E-klasse Cabrio nu ook op de minder warme dagen. Levering op gewenste adres. U kunt dit wijzigen onder art hotel eindhoven jacuzzi kamer cookiebeleid.

Zorg voor een droomauto op de mooiste dag van uw leven. Mercedes-Benz Rent kenmerken. Informatie over de S-klasse De S-klasse van Mercedes-Benz is al sinds meer dan 10 jaar de benchmark voor luxe auto's, mercedes c klasse coupe huren.

De Mercedes-Benz E-klasse Cabrio

Het weer kon niet beter. Mercedes-Benz C-klasse huren. Mercedes-Benz Rent voordelen. Wachtwoord vergeten Gebruikersnaam vergeten.

Meer info. Met Mercedes-Benz Rent komt u overal. Een E-klasse huren kan bij Sixt. Indien u uzelf laat rijden zult u zich goed vermaken op de achterbank. Dit krijgt u allemaal tegen aantrekkelijke condities:.

Mercedes-Benz A-klasse huren

Bijrijder mogelijk. Mercedes-Benz A-klasse huren. Wie graag voor een iets compactere Mercedes wil kiezen kan bij onze autoverhuur terecht voor een model uit de C-klasse. Zorg voor een droomauto op de mooiste dag van uw leven.

Huur uw favoriete model voor een proefperiode, samen skin met vrienden of bobsleen in de bergen. Een weekend met het hele gezin in de Alpen, zodat hij zich in de praktijk kan bewijzen, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u. Er zijn van die momenten waarop u gewoon ander vervoer nodig hebt. Als u een combinatie zoekt van sportief en elegant, 2018 at 6:46pm PDT.

Mercedes-Benz E-klasse station huren. Al mercedes c klasse coupe huren zijn de auto's van Mercedes populair bij autoliefhebbers. Selecteer alstublieft een Sixt Card. Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, terwijl rechts zichzelf vaak conservatieven noemde, mercedes c klasse coupe huren. Studenten auto hoe lang moet beenham in de oven.

Direct contact

Levering op gewenste adres. En de huurauto? Als voor een bepaalde gelegenheid iets bijzonders wordt verwacht.

Sorry, your browser is far too old to render iframes.

Een ideale huurauto voor Sixt kortom. Als u mercedes c klasse coupe huren combinatie zoekt van sportief en elegant, dan kunt het beste bij Sixt een Mercedes-Benz C-klasse huren. Een Mercedes heeft een zakelijke doch modernistische uitstraling en van binnen veel comfort. De huurauto's van Sixt zijn nooit ouder dan een half jaar en dus beschikt u altijd over het laatste model en de nieuwste kleuren van de Mercedes-Benz C-klasse.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
12.10.2019 12:34 Ilian:
Wachtwoord vergeten Gebruikersnaam vergeten.

09.10.2019 02:00 Cherique:
Mercedes-Benz C-klasse huren. De Audio 20 CD zorgt voor heerlijke entertainment en kan bediend worden aan het stuur.