Restaurant het witte hoes rijssen

Datum van publicatie: 08.10.2019

Ja Nee Weet ik niet zeker. Erg jammer.

Sporen van grill waren niet te vinden. Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Bedank Zeilmeermin. Beste mensen, Twee avonden heerlijk gegeten, alles super vers, prettige bediening, en een zeer nette prijs. Om nu de mixed grill was zeer droog en niet smakelijk. Blijkt er toch nog een derde categorie re zijn, nl.

Lijst wordt bijgewerkt Op 1 iemand na die de hele sfeer verpeste. Het was niets bijzonders wat we besteld hadden 2x kipsate. Een jongedame schat haar rond de 25 begon te huilen en schreeuwde mam en liep kwaad de keuken in, restaurant het witte hoes rijssen. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse.

Beoordelingen Internationaal Rijssen. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse?

Waarderingen en beoordelingen

Markeloseweg 90, PB Rijssen Nederland. Is dit restaurant geschikt voor ontbijt? Is dit uw vermelding? Op 1 iemand na die de hele sfeer verpeste. Goede bediening, netjes, schoon.. Frans de Groot.

  • Wij waren te laat met het inleveren van bonnen via social deal. Heel goed
  • Qua inrichting kan het wel iets moderner, deze is redelijk gedateerd. Gezellige zaal - leuke atmosfeer - alle spijs en drank werd goed verzorgd en volledig ter tafel gebracht.

Is dit restaurant geschikt voor kinderen. Hotels in de buurt ! Leuk voor kinderen. Op 1 iemand na die de hele sfeer verpeste. Bedank Lisette B. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Heerlijk dineren na een gezellig dagje uit!

Bedank Lisette B. Zeer gastvrij en vriendelijke bediening. Datum van bezoek: augustus Twee avonden heerlijk gegeten, alles super vers, prettige bediening, en een zeer nette prijs.

Bedankt voor je hulp. Uitstekend Zeer verrassend en heerlijk eten Gezellig en informeel ; we komen graag terug. Lisette B.

Meer informatie

Minimum: 1 , Maximum: Totaal niet flexibel. Plaats recensie. Is dit uw vermelding? Het was niets bijzonders wat we besteld hadden 2x kipsate.

Lunch, Diner, want een fietsbroek die ontwikkeld is voor mannen heeft gewoon niet de juiste pasvorm voor vrouwen. Beoordeeld op 2 november Voor herhaling vatbaar. Lijst wordt bijgewerkt Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van 'T Witte Hoes.

Beoordeeld op 6 juni via mobiele applicatie Eten duurt lang eigenaresse brutaal, restaurant het witte hoes rijssen. Beoordeeld op 13 augustus Weinig bijzonders voor een vriendelijke prijs. Goed en eerlijk eten voor een nette prijs.

Gemiddeld Totaal niet flexibel. Kortom alles toppie.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Lekker op het terras gezeten.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: