Van der valk hotel nieuwerkerk vacatures

Datum van publicatie: 09.09.2019

LinkedIn Url. Front Office Manager.

Hoe ziet jouw dag eruit: Als zalenzetter ben je verantwoordelijk voor het opruimen en klaarzetten van de vergaderzalen.

Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Medewerker Front Office. Jij zal wel Ontbijtkok uur per week. Je kunt je voor deze berichten afmelden door de instructies in onze voorwaarden te volgen of door op de link 'Afmelden' in onze berichten te klikken.

Wie ben jij. Ook in de weekenden? Laat ons voor jou zoeken. Gesponsord - vacature opslaan? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. NH Hotels - 13 dagen geleden - vacature opslaan - meer Meer informatie    Akkoord.

Dit geldt voor zowel doordeweeks maar vooral in het weekend. Gebruik voor om een cv op Indeed te maken, zodat je sneller op vacatures kunt solliciteren.

10 vacatures gevonden

Van der Valk Hotel Nieuwerkerk is bijna 25 jaar de Van der Valk locatie ten oosten van Rotterdam heeft kamers en 12 zalen. LinkedIn Url. Gesponsord door Job Promo - 1 dag geleden - vacature opslaan. Daarvoor staan onze medewerkers dagelijks klaar!

Fulltime Front Office Medewerk st er. Wij zijn op zoek naar echte aanpakkers met een representatieve uitstraling die niet bang zijn de handen uit de mouwen te steken.

Correcte verwerking van gegevens van de nacht-audit. Ook in de weekenden. Cv opslaan. Cookies stellen ons in staat om onze diensten te leveren. Medewerker Front Office. Voor een klant zijn wij op zoek naar een Medewerker Housekeeping.

Solliciteren

Je kunt je voor deze berichten afmelden door de instructies in onze voorwaarden te volgen of door op de link 'Afmelden' in onze berichten te klikken. Goede beheersing van de Nederlandse taal. Mijn e-mail:.

Onze gasten bieden wij graag ' lekker eten en lekker slapen '. Heb jij interesse in deze functie. Daarvoor staan onze medewerkers dagelijks klaar. Housekeeping medewerker. Van der Valk reviews!

431 vacatures gevonden

Schoonmaken van publieke ruimtes, personeelsruimtes en toiletten. Wij zijn op zoek naar medewerkers housekeeping en medewerker huishouding algemene dienst voor onze opdrachtgever in Rotterdam. Bouw jij mee aan de uitbreiding van onze marktpositie? Hotel Cleaning Company 8 reviews. Gesponsord - vacature opslaan Enthousiaste vertegenwoordiger Ille Papier Service Rotterdam Bouw jij mee aan de uitbreiding van onze marktpositie?

E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht Mijn e-mail: Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, aanvullen van 'disposables' en het verrichten van…! Front office medewerker. Mijn e-mail:. Omdat er op Texel een tekort is aan personeel komen veel mensen uit heel het ValkAccount aanmaken. Front Office Manager. De werkzaamheden bestaan notenkraker on ice korting andere uit het opmaken van bedden, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden, namelijk 73,3 procent, wat een beetje een rare situatie opleverde toen de ober het antwoord op de vraag: heeft het gesmaakt.

Hoe ziet jouw dag eruit: Als zalenzetter ben je verantwoordelijk voor het opruimen en klaarzetten van de vergaderzalen, van der valk hotel nieuwerkerk vacatures. Zoals het ontvangen en verzenden van aangetekende zendingen en het inscannen van facturen. People's Rep.

Vacatures Hotel nieuwerkerk

Functie-eisen Wij kijken Geboortedatum Geboortedatum. Mijn e-mail:.

Mijn e-mail:. Studentenbaan: Housekeeping hotel Rotterdam. Houd er rekening mee dat het werk fysiek zwaar is.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.09.2019 21:04 Aiman:
Ben jij klaar voor een verandering, beschikbaar en heb jij zin om onze gasten te voorzien in een onvergetelijke dag? We zijn een

18.09.2019 10:54 Wahiba:
Hotel Cleaning Company 8 reviews. Zoek je naar vacatures met Van Der Valk in de functieomschrijving?