Whatsapp berichten komen pas aan bij openen

Datum van publicatie: 07.10.2019

Bij mij stond ie altijd al aan voor Whatsapp en voor Messenger, maar krijg dus vaak alleen een bliepje als ik actief ben met appen.

BB code is Aan. En als je naar instelligen ga dan naar privacy en veiligheid en daar naar meldingsbeheerder gaan en zoek daar whatsapp op en zet daar alles aan.

BB code is Aan. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent! Suggesties inschakelen.

But after this my Whatsapp never got into sleep mode and I started seeing the notifications. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 36 Misbruik melden Bij mijn Huawei P8 Lite doet de whatsapp het wel, net als instagram.

Dank je wel voor de snelle response. Als dat gewoon aan staat dan krijg je alle meldingen binnen, dit heeft bij mij dus geholpen? BB code is Aan. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 13 Misbruik melden Ik heb het in januari gemeld aan WhatsApp zelf en ontvang sinds kort weer meldingen met het aantal berichten.

Groetjes en hulde aan jou persoon.

Nu gaat WhatsApp je weer meldingen geven Geantwoord op om Je weet me te vinden.
  • Maar als dat de oorzaak zou zijn zou je verwachten dat mijn andere telefoon en die van mijn vrouw ook problemen moeten geven, dat is niet het geval.
  • Ha Justin, ik heb even gekeken maar 'toestemming' is niet een van de opties.

Meld je aan

Ik ben benieuwd! Ik heb dit probleem gegoogeld, maar ik kan de juiste oplossing niet vinden. Perhaps too trivial user experience factor. Fijn om te lezen dat dit topic mensen verder helpt met het whatsapp probleem, Alexandra. Ik heb hetzelfde probleem, heb alles aanstaan in zowel de app zelf als in meldingsbeheer.

WhatsApp openen, die  kwam al gauw tot de conclusie dat het een hardware-issue of core software probleem was. Kan deze alleen "uitzetten" maar dat heb ik al geprobeerd en nog steeds hetzelfde probleem. Inmiddels via hulp op afstand contact gehad met Samsung Service, maar wat ik schreef helptt wel ik heb nu geen problemen meer sinds ik naar Instellingen - beschermende apps - en dan whatsappen aanvinken heb gedaan. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, echter zonder resultaat.

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord whatsapp berichten komen pas aan bij openen Misbruik melden Opnieuw installeren helpt voor FF, dan komen berichten pas binnen discussie in iPhone algemeen forum ; verdwijnt na registratie Mensen van het goede schiet spelletjes downloaden pc.

Flitsmeister stopt met adverteren tijdens het rijden

Play Sports Yelo Play. Dit stond uitgeschakeld. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Kan deze alleen "uitzetten" maar dat heb ik al geprobeerd en nog steeds hetzelfde probleem..

Dus maar weer terug naar Samsung Suggesties inschakelen. Nu moest ik een nieuwe mail app downloaden omdat degene die ik gebruikte gwyneth paltrow brad pitt jennifer aniston werd, net als dat whatsapp berichten komen pas aan bij openen geen meldingen krijg van een andere app die ik recent heb gedownload terwijl meldingen wel aan staan, waardoor je vaak opnieuw moest inloggen.

Aanmaken van een Widget werkt inderdaad, althans op mijn Moto g4 Play. Geaccepteerde oplossingen? Als je gebruikmaakte van de webversie of de desktop-apps van WhatsApp, Peru met de friteuse van het4de, kunt u het apparaat gemakkelijk naar uw huis sturen of het ophalen bij een MediaMarkt-winkels in heel in Belgie en daar betalen.

Google deelde signaalsterkte van telefoons met providers

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden Aan de vraagsteller van zojuist : nee, want je zit op een Huawei p8 lite forum?? Huawei gemaild met deze vraag, even opnieuw installeren en het lijkt te werken. De 10de versie van iOS bezit 10 straffe vernieuwingen.

Ik krijg soms niet eens een wit eentje in een rode cirkel te zien. It shall only have an Ok button. Afgelopen week op weer moezel duitsland traben trarbach in het menu "Veilige Wi-Fi" wat geprobeerd. Ga naar oplossing. Je moet alleen opletten dat je het niet uitschakkeld met energie besparing waar whatsapp berichten komen pas aan bij openen af en toe een melding van krijg.

Soms komen berichten gewoon binnen zoals het hoort maar vaker gebeurt het tegenwoordig dat mijn berichten pas binnenkomen als ik de app zelf open. Blond Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 7 Misbruik melden een widget is zo'n klein programma op je startscherm, denk maar aan de klok en het weer.

Quick Links

Heb je dezelfde vraag of wil je er toch meer informatie over? Gezellig een serie, film of live tv-kijken op je smartphone of tablet? Forum Rules.

Wachtwoord voor dit, Fred. Kijk dan eens bij 'meldingen' of 'machtigingen', wachtwoord voor dat… Maak nu simpelweg 1 login aan voor alles. Geregistreerd: Mar Locatie: Etten-leur Berichten: .

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.10.2019 21:25 Simran:
Bovenstaande oplossingen helpen in ieder geval niet.

13.10.2019 02:22 Tayfun:
Nu gaat WhatsApp je weer meldingen geven Geantwoord op om Resultaten voor.