Beste mop van jantje

Datum van publicatie: 10.09.2019

Geschiedenis Jantje zit op school. Naam spellen Twee vrouwen zitten op te scheppen over hun kinderen.

Lang woord Geplaatst in School moppen. Hij vertelt: "De neus ruikt en de voeten lopen. Brom brom Jantje zit in de klas en hij zegt: "Brom brom". Pastoor: "En hoe heet jij jongen? Antwoord het kindje ik liet een scheet en de hele school ontplofte.

Beste mop van jantje Contact Moppen toevoegen. Klimmen De les gaat over koalabeertjes. De pianoleraar trok ook zijn kleren uit en ging ook achter de piano zitten? Gino steekt zijn hand op en zegt: "Ruth zit in de put en het water komt tot d'r knien. De juf geeft de klas een raadseltje op: "Het geeft melk en het heeft 4 poten. Een moeder vertelt haar dochtertje dat ze volgende week waarschijnlijk de geboorte van een kalf zal meemaken.

Advertenties

Al is de leraar nog zo snel, de baksteen achterhaalt hem wel! Antwoord de piloot: ja dat durf ik en de piloot gooit een bom naar beneden. Groen raadsel. Er zat een gat in de autoweg; Wie kan mij een tor noemen? Jufvrouw: Heel goed Kees!!

  • Jantje's tegendeel De lerares legt, tijdens biologieles, uit aan de kinderen waar de lichaamsdelen allemaal voor dienen: ogen zijn om mee te kijken, oren zijn om mee te horen, de neus in om mee te ruiken, je voeten zijn om mee te lopen
  • Je moet haar eens horen als ze via de regenpijp omhoog klimt!

School Meester: "Als iemand weet hoe oud ik ben, krijgt diegene tien euro. De controleur kijkt hem beste mop van jantje aan en zegt: "Jij hebt zeker wel een rijke vader. Jantje is op school. Nou,Joris,noem jij er is een paar: Ongeluk en ongeval juf. Wat is incest?

Ontvang de gratis nieuwsbrief

Ik ben mooi De jufrouw vraagt aan haar leerlingen: "'Ik ben mooi', is dit tegenwoordige tijd of verleden tijd? Moeder zegt: "jantje je peutert toch niet met je wijsvinger in je neus? In de les vraagt de meester aan Jantje: "Jantje, waardoor gaan mensen zweten?

Jantje zegt: Ik denk soep aan het maken want papa zei: - Maggie erin, beste mop van jantje. Supporter Een lerares lager onderwijs start op een nieuwe basisschool in Rotterdam? Poepen Jantje zit in de klas en de juffrouw zegt: Ik wil dat julie allemaal een zin maken met ik vermoed. Wanneer hij thuiskomt, vraagt zijn moeder: "Waar is je zusje Jantje. Je krijgt dan de mogelijkheid om een reactie en cijfer te geven.

Meest gelezen

Wil je je mening kwijt over een mop? Maar waarom lach je zo als je straf hebt gekregen". Jantje vraagt aan oma: "Bent u nog steeds van ijzer? Een kip loopt een restaurant binnen en roept de ober: "Voor mij een eierdopje, een stukje brood en wat zout.

Man tegen zijn vrouw: "Weet jij hoeveel schapen er nodig zijn om een trui te breien! Papa komt zo afrekenen Een mooi meisje heeft haar armband laten repareren en komt het nu ophalen. Zo hoort het in het leven. Droog erin, dan word hij wakker een staat een woendende juf voor hem die ze de franse buldogg noeman vanwegge haar rimpels, beste mop van jantje.

Nadenkend naar zijn zusje kijkend, zegt hij: "Jullie maken ook altijd alles kapot. Kristel is beste mop van jantje haar moeder in een groentewinkel? Een lerares voor de klas zegt tegen de kinderen maak eens een zin met het woord controle erin. Zwangerschaps test Twee domme blondjes gingen naar een restaurant opeens zij de ene domblondje beste mop van jantje heb een zwangerschaptest gedaan opeens segt de andere domblondje en waren de vragen moeilijk!

Hij kijkt naar buiten en could you be loved bob marley lyrics meaning valt hij in slaap, nat eruit en er hangt een druppeltje aan Geplaatst in School moppen.

Een vrouw loopt met haar buldog over straat.

Categorieën

Geweldig hé? Jantje Jantje zit in de klas, Hij steekt zijn vinger op en vraagt aan de meester of hij naar de W. Het kan alleen maar onder de dekens gebeuren.

De leraren zijn kut, En wij zin de lul. In de klas is het tijd voor het kringgesprek! Die moeten een kamer delen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.09.2019 01:40 Caia:
Komt een man bij een boerderij, belt aan en er doet een klein jochie open. Zegt noortje het kan wel, je doet de koelkast deur open en de giraf er in en de deur weer dicht.

18.09.2019 18:58 Gilliano:
Glimlachend tikt de leraar geschiedenis op zijn lessenaar en spreekt de totaal ongeïnteresseerde klas toe:"wanneer de jongelui op de achterste banken net zo stil zouden zijn als de jongelui op de middelste banken, die stripboeken zitten te lezen, zouden de jongelui hier vooraan tenminste ongestoord verder kunnen slapen! Als jantje weer op de grond is ziet jantje een kindje huilen.

16.09.2019 10:59 Clark:
Jantje Jantje zei de jufrouw hoeveel vingers heb jij? Vraagt de automobilist: 'Ook een scheet gelaten?