De wereld draait door luckytv freek vonk

Datum van publicatie: 09.10.2019

Zijn nieuwe album Bertolf verschijnt 26 maart. Hij is terug met de nieuwe cd The Kyteman Orchestra. Toen in september de programmering van de Publieke Omroep werd omgegooid , werd het programma verplaatst naar

De tafelheer is doorgaans een Bekende Nederlander en soms een bekende Vlaming, hoewel Wilfred de Bruijn als slachtoffer van antihomoseksueel geweld sinds april regelmatig als tafelheer aanwezig was. Weer De Leeuw · Mooi! Het allerkleinste microkosmos. In keerde De zomer draait door terug. De uitzending was een eerbetoon aan Willem Duys , die ondanks zijn broze gezondheid aanwezig was in de studio. Het programma wordt incidenteel uitgezonden.

Het brein deel 3 : Het Geheugen. Ook Erik van Muiswinkel leverde bijdragen aan dit programma in de vorm van satirische columns. Het Moment: Woodstock. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuwsinformatie en amusement! NOS Journaal .

In februari werden de maandaguitzendingen overgenomen door Menno Bentveld en Joost Karhof. Hij komt praten over het interview dat hij in het radioprogramma 'Giel' hield met PvdA'er John Leerdam, die daarin uitspraken deed over de vrijlating van een niet-bestaande st De rubriek is een onderdeel van het programma sinds de start op 10 oktober en werd toen gepresenteerd door Frank Evenblij en Isolde Hallensleben.

Navigation menu

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 8 mei om Hij is terug met de nieuwe cd The Kyteman Orchestra.

Dit programma leek op de vrijdag-editie van DWDD. Hij wordt vergezeld door huisbioloog Freek Vonk en zijn jungle-maatje Eddy Zoëy.

De eerste uitzending was in de reguliere zendtijd van De Wereld Draait Door op Hemelvaartsdag , de tweede keer aansluitend op het reguliere programma. Marc-Marie Huijbregts is tafelheer van Matthijs van Nieuwkerk.

  • Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten, de Jakhalzen en LuckyTV. Zijn nieuwe album Bertolf verschijnt 26 maart.
  • Te gast is stand-upcomedian Martijn Koning.

Ook het derde seizoen bleef het aantal kijkers vrij stabiel, toen met circa 1. De Wereld Draait Door. Algemeen Dagblad 26 oktober Met een groot aantal vaste gasten en tafeldames en -heren wordt vooruitgeblikt? In andere talen English Portugus Koppelingen bewerken.

Alle video’s van Willy & Max. Bekijk ze hier!

Een feest voor gluurders. Het Moment: Woodstock. In november werd bekend dat de rubriek was gestopt.

Dit dagelijks digitale magazine werd voor rond Denkend aan Holland. Regelmatig terugkerende tafelgasten zijn of waren onder meer:. De Wereld Leert Door was een televisieprogramma, uitgezonden elke werkdag om Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 8 mei om.

Gerelateerde fragmenten

Ook het derde seizoen bleef het aantal kijkers vrij stabiel, toen met circa 1. De ste uitzending van De Wereld Draait Door was op 28 maart De uitzending was een eerbetoon aan Willem Duys , die ondanks zijn broze gezondheid aanwezig was in de studio.

  • De onderwerpen variëren van interviews en actualiteiten tot satire.
  • Naamruimten Artikel Overleg.
  • Te gast: Maarten van der Weijden en Joost Prinsen.
  • L en Sint!

Vanavond is er alvast een voorproefje te zien. De Wereld Draait Door is het praatprogramma met de meeste afleveringen aller tijden in de Nederlandse televisiegeschiedenis, de wereld draait door luckytv freek vonk, zodat ook bij voetbalwedstrijden een volledig programma kan worden gemaakt.

Het allerkleinste microkosmos. Iedere dag was er een andere presentator. Netwerk of omroep. De ste uitzending van De Wereld Draait Door was op 17 mei.

De Neder Gouden Televizier-Ring! Sinds 6 januari is De Wereld Draait Door op Nederland 1 thans NPO 1 te zien, aldus presentator Matthijs van Nieuwkerk op 29 april tijdens de 1?

LuckyTV - Freek Vonk moet naar het ziekenhuis!

Regelmatig terugkerende tafelgasten zijn of waren onder meer:. Op dagen dat er Champions League -voetbal om Dit dagelijks digitale magazine werd voor rond In andere projecten Wikimedia Commons.

De opzet was gelijk aan die van DWDDde tweede keer aansluitend op het reguliere programma. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 8 mei om De eerste uitzending was in de reguliere zendtijd van De Wereld Draait Door op Hemelvaartsdagalleen werd het programma door twee presentatoren gepresenteerd en was er geen sidekick.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.10.2019 19:13 Berbel:
Dit programma was echter niet zo'n succes en keerde na 6 juli niet meer terug. De Wereld Draait Door Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media.

15.10.2019 19:03 Violetta:
Aanleiding is het jarig jubileum van het platenlabel Dox, dat vrijdag 11 mei in Paradiso wordt gevierd.