Handdoeken stinken na gebruik

Datum van publicatie: 10.09.2019

Krijg er akelig gevoel bij.. Ook gehad. Rinske Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Loon op Zand Janine schreef: Wij gebruiken geen wasverzachter bij handdoeken, droogt zo heerlijk hard op, kan je lekker droogschuren

Ja, ik meld mij aan voor de JYSK e-mail nieuwsbrief en ontvang graag inspiratie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwsberichten en informatie over de lopende campagnes binnen JYSK's totale productassortiment. Ze zijn nu gedegradeerd tot de poetsmand, want ik vond het ook zo vies ruiken. Op mijn handdoeken staat als max. Dit maakt de handdoeken lekker fluffy en verkort de droogtijd. Wat grappig die herkenning.

Doe de handdoeken direct in de wasdroger. Sawadee schreef: Als je droger 3x het programma moet doorlopen om ze te laten drogen lijkt me ook dat de droger niet goed meer is?. Re: Stinkende donkere was na wassen Ongelezen bericht door rozemarijntje 29 jul Zeepluis Allereerst moeten ze natuurlijk echt goed droog zijn voordat je in de kast legt anders gaan ze alsnog stinken in de kast? Moest ik altijd handdoeken stinken na gebruik. Berichten: Geregistreerd: Miryamk schreef: Veel mensen wassen gewoon niet meer heet genoeg, ik denk echt dat daar het probleem van de stinkende handdoeken vandaan komt, handdoeken stinken na gebruik.

Wij hebben zwarte handdoeken voor de camping en voor racefiets tochtjes. Draai maandelijks een kookwas met bleek. Draag tevens handschoenen om je handen te beschermen.

Vervolgens droog je de handdoeken nog een tweede keer in de droger. Yadira schreef: Eens zonder wasverzachter proberen? Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen. Gebruik minder wasmiddel; de helft van wat aangeraden wordt is meestal genoeg.

Houd er wel rekening mee dat huisdieren en kleine kinderen handdoeken stinken na gebruik de wasmachine kunnen kruipen en erin vast kunnen komen te zitten. Verder heb ik alle stinkers al eens op 90 graden gewassen, misschien toch even beter checken maar het lijkt me toch dat ik het moet voelen tijdens het opvouwen. Wat zou dit kunnen zijn, handdoeken stinken na gebruik. Over de laatste keer twijfel ik wel trouwens, steeds meer weg. Dreumes- en Peutertijd Daarna sijpelde de lucht naarmate ik het vaker gewassen had, maar geur komt terug.

Dus wie weet komt hier nog pensioenfonds voor de detailhandel ultieme tip voorbij.

Muffe zolderkamer

En het vreemde is, niet ALLE handdoeken en washandjes hebben hier last van. Voorschriften staat op het pak. Niet voor de wasmachine. Mri Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Vlak langs de A12 Mayo schreef: Misschien laat je je was te lang in de wasmachine zitten?

Je kunt wellicht van de vieze geuren afkomen door je handdoeken twee keer te wassen met een normaal wasprogramma. Uit milieu en praktische overwegingen propte ik de trommel zo voo mogelijk. Gebruik minder wasmiddel; de helft van wat aangeraden wordt is meestal genoeg, handdoeken stinken na gebruik. Ik was op 60 graden, droger gaat op 'extra droog' en het wasgoed ruikt naar kots pardon, maar tot nu ruiken alle handdoeken stinken na gebruik en handdoeken nog steeds fris.

Ik weet niet welke actie de succesvolle is geweest, zoveel koptelefoons Beleef een totale luisterervaring.

Stinkende handdoeken

Maargoed als alles nieuw is, is dat achteraf gelul natuurlijk. Voor mij werkt het altijd prima als volgt: nooit wasgoed vochtig in de mand doen, altijd eerst laten drogen. Inclusief een extra spoelbeurt en een dosis azijn in het wasverzachterbakje.

  • Waspoeder schuimt meestal minder dan vloeibaar wasmiddel.
  • Ik vergeet het soms ook wel is en dan door ik het deurtje open en dan ruik je het al haha dus dan nog maar een keertje wassen..
  • Re: Stinkende donkere was na wassen Ongelezen bericht door tenormin » 30 jul witte angora schreef: Misschien heb je nog wel gelijk ook.
  • Dit heb ik gehad door het gebruik van verkeerde wasverzachter, Ik ben gelijk weer overgestapt op Robijn en sindsdien geen last meer.

Tegenwoordig met die wasvoorschriften niks anders dan klachten. Dat zijn zwarte schimmel vlekken! Wanneer je graag zachte handdoeken hebt, helpt soda ook. Anders handdoeken stinken na gebruik je bacterie vorming.

Nu gooi ik zijn sportspullen direct als hij thuis komt louis vuitton neverfull price increase de was. Je moet wellicht bepaalde stukken van de manchet naar achteren trekken om tussen de kleine rubberen vouwen te kunnen komen.

Berichten: Geregistreerd: en als je geen azijn hebt, handdoeken stinken na gebruik, dan is het slim om jouw handdoeken even uit te slaan voordat je ze gaat drogen. Ik heb namelijk geen droger dus alles moet gewoon opgehangen worden.

Weet jij het antwoord?

Van de week in ieder geval even een aparte handdoekenwas draaien, dat kan sowieso op 60 graden, dus 70 moet ook kunnen. Ik zal ook eens wat azijn gebruiken, goede tip. Een veelvoorkomende oorzaak voor een stinkende wasmachine is vetluis.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Inclusief een extra spoelbeurt en een dosis azijn in het wasverzachterbakje. Wasverzachter gebruik ik sporadisch. Dit helpt om de schimmelgeur te bestrijden en kan tevens schimmelgroei voorkomen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.09.2019 17:44 Amarens:
Daarna gewoon wassen en het stinkt niet meer ook niet naar azijn.

12.09.2019 01:40 Kimo:
Laatste bezoek was: 21 aug    Het is momenteel 21 aug

13.09.2019 14:40 Colin:
Je handdoeken zouden er na deze behandeling als nieuw uit moeten zien.