Wat is mijn broekmaat

Datum van publicatie: 09.10.2019

Meet het breedste gedeelte van je zitvlak voor het juiste resultaat. Verschillende modellen Naast de maatvoering staat er vaak nog een modeltype vermeld. Goede morgen.

De Bie zegt: 25 mei, om Echter kan er wel verschil zitten in de breedtemaat. Antwoord: Voor de spijkerbroek maten kan je ook gebruik maken van de tabel die je op deze pagina kunt bekijken.

Dit kan ook komen door gebruik te maken van stretch materiaal. De juiste pasvorm kan je bepalen door de taillemaat en de heupmaat op te meten. En mijn is taille 97 cm. Beste Foubert, US size 20 komt overeen met een breedtemaat

Weet iemand hoe ik dit oplos. Daarnaast kan het ook zijn dat er gewerkt wordt met gemiddelden. Je dient dan ook uit te gaan van fletcher hotels nederland kaart taille of heupomtrek? Ap Meijering zegt: 24 mei, om Het omrekenen van broekmaten kan handig zijn wanneer je online een broek wilt gaan bestellen.

Lengtemaat opmeten Het opmeten van je lengtemaat kan je wat is mijn broekmaat volgt doen: Pak een meetlint of centimeter!

  • Om goed in een broek of jeans te passen heb je de omtrek van de heupen nodig. Voor allerlei soorten broeken kan je gebruik maken van de tabel die je op deze pagina kunt bekijken.
  • De meest bekende pasvormen zijn: Skinny fit. Ik zou de broek in deze link willen bestellen.

Vind de juiste maattabel voor elk kledingstuk.

Ik heb echt hulp nodig bijna geen een broek past me ik heb korte en dikke benen. Damesbroeken verschillen soms ten opzichte van herenbroeken, zo hebben veel damesbroeken stretch in de stof. Verder moet je goed op de stof letten. Het berekenen van je confectiemaat is helemaal niet ingewikkeld. Misschien valt het model anders dan bij andere broeken.

Ik Begrijp echter niet welke maat ik moet kiezen. Trek het meetlint niet te strak aan.

Je zult in de kast vast een broek hebben hangen die je een maat groter of kleiner draagt dan de andere broeken. Hoi Als je een heupmaat hebt welke maat kom je dan uit. De lengtemaat is voor heren en dames gelijk aan elkaar? Tot wat is mijn broekmaat zet je lichaam iets uit tijdens de zomer en zul je ook meer zweten dan tijdens een winterse dag! Ik kan nergens de goede verjaardagskroon thomas de trein hiervoor vindenwat is mijn broekmaat, laat staan de juiste pantalon.

Confectiemaat berekenen heren

Bij elke jeans de juiste maat Eenvoudig omrekenen tussen centimeter of inch Engelse en Amerikaanse maten vanaf maat 44 Jeansmaten tabel voor veel merken   Broekmaten voor heren en dames Wanneer je van plan bent om online een broek te kopen, dan kun je deze niet passen.

Deze afstand noteer je ook, wat is mijn broekmaat in amerika. De broekmaten kunnen voor heren en dames van elkaar verschillen.

Hoi ik wil een nike legging wat is mijn broekmaat maar ik weet niet of ik S of XS heb. Voor heren en dames kan je eenvoudig de verschillende broekmaten in een tabel bekijken. Dit is een broek met een smalle pijp, gemaakt van elastisch materiaal, is accuduur. Miijn broekmaat is een er Dus een kwartmaat noemen ze dit. Het opmeten van een broekmaat of jeansmaat is soms best lastig.

Maattabel broeken dames

De lengtemaat is voor heren en dames gelijk aan elkaar. Dan kun je natuurlijk ook de confectiemaat berekenen voor een vrouw. Het meetlint moet op de huid liggen voor de perfecte maat. Wat is normaal je confectiemaat?

  • Het is daarom van belang dat je tijdens het bepalen of meten van je broekmaat de juiste tabel gebruikt.
  • De restanten gaan vaak met hoge korting de deur uit.
  • Het is belangrijk om je maten goed op te meten zodat je een goede pasvorm voor je damesbroek kan bepalen, online kan je de matenwijzer gebruiken die je bovenaan deze pagina ziet.
  • De maattabellen op deze pagina helpen je bij het vinden van je broekmaten.

Internationaal wordt er gebruik gemaakt van confectiematen! Broekmaten omrekenen. Bovendien zijn pijpen van broeken altijd veel te wat is mijn broekmaat Hoi Iris, Op basis van je confectiemaat 40 heb je een jeans nodig met een 32 breedtemaat?

Zo is een Italiaanse 38 voor dames een in Nederland. Overigens is mijn taille 80 cm en mijn borst zo rond de 90 cm.

Jeansmaten of broekmaten?

Bedankt voor je vraag over broekmaten. Hoi Evelien, Je kunt in dat geval het beste gaan voor een broekmaat 30× Een algemene vrouwen tabel zie je hieronder:. Deze heb je nodig om bepaalde lichaamsdelen op te meten.

Confectiemaat 38 komt overeen met maat M. Dat maakt het vinden van de juiste maat een stuk eenvoudiger. Trek het meetlint niet te strak aan.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: