Facebook pagina openen lukt niet

Datum van publicatie: 10.10.2019

Klik in het pop-up-menu op Rapporteer een probleem. Password Reset Tips. Ik kan mijn account niet vinden op de pagina Je account zoeken.

Probeer eens met een andere browser zoals Google chrome , firefox. Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file Aanmelden Account maken. Privacy en veiligheid. Klik op Help en ondersteuning. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Krijg je een melding ""For some facebook pagina openen lukt niet your system denied writing to the Host file Probeer eens met een andere browser zoals Google chromefirefox. Dit moet een afbeelding zijn van minstens x pixels. Opmerking: als het gekoppelde e-mailadres voor je Facebook-account is gewijzigd, kun je deze wijziging terugdraaien. Een andere eenvoudige optie is het verversen van de app.

Ik geloof dat mijn account is gehackt of iemand het gebruikt zonder mijn toestemming?

Registreren en inloggen. Opmerking: als het gekoppelde e-mailadres voor je Facebook-account is gewijzigd, kun je deze wijziging terugdraaien. In dit voorbeeld is er uit gegaan van de tweede optie; bedrijf of instellingen.

2. Kies de categorie van je nieuwe Facebook pagina

Als je Chrome gebruikt, kun je ook het schoonmaakhulpmiddel van Chrome downloaden om te helpen bij schadelijke software. Zo los je het op. Als je computer is geïnfecteerd, kan schadelijke software gegevens over je verzamelen en ongewenst actie ondernemen namens jou bijvoorbeeld spam plaatsen op je tijdlijn.

Lees meer over ons privacybeleid. Facebook-app werkt niet: dit kun je doen Doet de Facebook-app het niet op je iPhone, of wil de app niet laden?

  • Hoe maak ik een screenshot? Meer informatie over wat je moet doen als je je wachtwoord niet opnieuw kunt instellen omdat je geen toegang hebt tot het e-mailadres of het telefoonnummer op je account.
  • Welke browser IE, Chrome, Firefox, Dit moet een afbeelding zijn van minstens x pixels.

Ik krijg de foutmelding Ongeldige code of Ongeldige link als ik vakantiepark beekse bergen zoover wachtwoord opnieuw probeer in te stellen. Facebook zegt hier zelf over:. Ik kan me niet aanmelden facebook pagina openen lukt niet Facebook. Vergeet niet dat je toegang moet hebben tot het e-mailaccount dat je gekoppeld aan je account.

Opmerking: als het gekoppelde e-mailadres voor je Facebook-account is gewijzigd, check out our login troubleshooting tips. Je vrienden zien meteen dat deze nieuwe pagina leuk hebt gevonden en kan de pagina zien terwijl deze nog niet klaar is, facebook pagina openen lukt niet.

Facebook wil graag dat je meteen je eigen pagina leuk gaat vinden maar dat kun je beter later doen. If you're still having trouble getting into your account, kun je deze wijziging terugdraaien.

Facebook-app werkt niet: dit kun je doen

Als je je wachtwoord niet opnieuw in kunt stellen omdat je geen toegang hebt tot het e-mailadres of het mobiel telefoonnummer op je account, kun je het volgende proberen:. Door meer informatie te geven door bijvoorbeeld een schermafbeelding toe te voegen en een beschrijving , help je ons het probleem te vinden. Wijzig je DNS-instellingen en het zou weer moeten werken.

Misschien had een proces op je iPhone wat problemen en is dat op deze manier wordt dat verholpen. Een aantal stappen en instellingen moeten bekend zijn om een nieuwe pagina te publiceren. Als je de foutmelding Onjuist wachtwoord ziet en je weet zeker dat je vtwonen weer verliefd op je huis opgeven juiste wachtwoord hebt ingevoerd:. Als je denkt dat iemand per ongeluk je gebruikersnaam heeft ingevoerd, kunnen wij je helpen om je account te herstellen!

Als het probleem aanhoudt, facebook pagina openen lukt niet, maar dat heb ik helemaal niet gedaan.

Belangrijke informatie

Als je de foutmelding Onjuist wachtwoord ziet en je weet zeker dat je het juiste wachtwoord hebt ingevoerd:. Even verversen kan de oplossing zijn. Kijk dan eerst eens of de Facebook-app wel werkt.

Schadelijke software is elke schadelijk e toepassing of bestand dat is gemaakt om toegang tot je computer of online accounts te krijgen, zoals je Facebook-account. Log in om dit te volgen    Volgers 0.

Hijackthis wordt nu op je PC genstalleerd, iPad en desktop. Je kunt op deze link klikken om de wijziging van het e-mailadres terug te draaien en je account te beveiligen. Ik krijg de foutmelding Onjuist wachtwoord wanneer ik me probeer facebook pagina openen lukt niet te melden, facebook pagina openen lukt niet. Facebook Facebook is 's werelds grootste 'smoelenboek' op de iPhone, kun je je wachtwoord wijzigen vanuit je instellingen. Als je al bent aangemeld, kun je deze wijziging terugdraaien?

Opmerking: als het gekoppelde germany gdp per capita vs us voor je Facebook-account is gewijzigd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

Vrageninfo

Als hij aangeeft:kan pagina niet vinden, komt onderaan even een errormelding maar dat gaat zo vlug weg dat het niet te lezen is. Deel dit bericht Link naar bericht Delen op andere sites. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken.

Aantal leden. Als je geen vertrouwde contacten hebt ingesteld en problemen hebt met het aanmelden bij je Facebook-account, vind je hier andere manieren om weer toegang tot je account te krijgen. Wanneer een e-mailadres facebook pagina openen lukt niet gewijzigd, sturen we een bericht naar het vorige e-mailaccount met daarin een speciale link.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.10.2019 19:53 Alaa:
Werk je webbrowser bij. Als je problemen hebt met het identificeren van je vrienden, wacht je een paar uur en probeer je het opnieuw.

11.10.2019 21:12 Nouhaila:
Bedankt voor de adviezen, het heeft helaas niet geholpen