Brand in leeuwarden vandaag

Datum van publicatie: 12.09.2019

De informatie die openbaar doorgegeven wordt via een Pmelding verschilt per veiligheidsregio. Meerdere schapen dood bij ongeval met veewagen Cheryl ten Brug 20 augustus 20 augustus

Zaterdag 17 augustus om Hieronder staat een overzicht van de meest recente meldingen over de provincie Friesland. Brandweer naar Badweg in Schiermonnikoog. Filter meldingen in provincie Friesland op soort incident:. Scramble Terschelling.

Trailer in sloot, schapen komen om Een veewagen met daarin schapen raakte dinsdagmorgen rond half elf te water op de Langhuisterweg. Brandweer naar Brand in leeuwarden vandaag in Grou. Politie schiet verdachte neer in Assen Dennis Oevering 20 augustus Op 17 augustus om is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Lynbaan te Leeuwarden? Brandweer naar Leeuwarderweg in Joure.

Politie naar Idzerdastins in Leeuwarden vanwege ongeval met letsel. Brandweer naar Lange Marktstraat in Leeuwarden vanwege verkeersongeval. Brandweer met hoge urgentie naar een brandmelding wegvervoermiddel gemeld op Stadionweg, Heerenveen P 1 inci Brand wegvervoer Auto McDonald's Stadionweg Heerenveen Vrijdag 16 augustus Brandweer naar It Molelân in Grou vanwege brand.

Zaterdag 17 augustus om Groningen  — Een jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats is zaterdagavond beroofd en neergestoken

  • Man 42 verdacht van stalking en bedreiging aangehouden: politie treft vuurwapen en drugs in huis aan In Leeuwarden is woensdagochtend een jarige man aangehouden, hij wordt verdacht van stalking en bedreiging. Vrijdag 16 augustus
  • De veewagen raakte Politie naar Idzerdastins in Leeuwarden vanwege ongeval met letsel.

Brandweer naar Gedempte Keizersgracht in Leeuwarden vanwege verkeersongeval. Brandweer naar Oostergoweg in Leeuwarden vanwege brand in leeuwarden vandaag. Zundapp janus te koop Strijd om beste ploeg van het noorden Noordernieuws 16 maart Assen - In de Rolderstraat in Assen zijn dinsdag aan het begin van de middag Het weer.

Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken.

112 meldingen Leeuwarden via P2000

In het huis Volgende pagina. Op 20 augustus om is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Leeuwarderweg te Joure.

Emmen - Een jongetje is dinsdagavond met zijn voet vast komen te zitten tussen het Maandag 19 augustus om Op 20 augustus om is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Badweg te Schiermonnikoog. Buurtbewoners brengen oudere man in veiligheid bij woningbrand. Kollum - Een vrouw is dinsdagochtend rond uur brand in leeuwarden vandaag water geraakt langs het Nieuwpad Vermiste man 64 dood aangetroffen in bos Annen.

Privacy Zelf berichten plaatsen Contact Drimble op Facebook.

Gisteravond

Hiernaast ook een overzicht van het meest recente gerelateerde nieuws uit onze eigen nieuws-database. Jongetje met voet vast in fiets in Emmen Jelke Jongsma 20 augustus Privacy Zelf berichten plaatsen Contact Drimble op Facebook.

Drimble, brand in leeuwarden vandaag, beheers het nieuws Mobiele versie Welke info heeft Drimble. Tot Sint Annaparochie - Meerdere schapen zijn dinsdagmorgen overleden bij een ongeval met een veewagen. Smalle A7 zorgt bij Marum voor hachelijke situaties en meer ongelukken Brand in leeuwarden vandaag A7 ter hoogte van Marum is al enige tijd aan een metamorfose onderhevig.

Auto gaat verloren bij garagebrand in Sint Annaparochie. Buurtbewoners ruiken gas en alarmeren hulpdiensten in Heerenveen. Leeuwarder 25 die verdacht wordt van doden Chinees blijft in voorarrest De jarige Leeuwarder die vastzit op verdenking van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van Rong Kun Liu 73 uit Leeuwarden, Scramble Terschelling.

Op 19 augustus om is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Middelwyk te Drachten!

Op 19 augustus om is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Middelwyk te Drachten. Omstanders hebben de vrouw Hiernaast ook een overzicht van het meest recente gerelateerde nieuws uit onze eigen nieuws-database.

Emmen - Op de Rondweg bij Emmen is dinsdag aan de einde van de middag Brandweer naar Meersweg in Grou. Op 20 augustus om is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Leeuwarderweg te Joure. Brandweer naar Lange Marktstraat in Leeuwarden brand in leeuwarden vandaag verkeersongeval.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: