Hoe lang nog last van narcose

Datum van publicatie: 10.10.2019

Henrike 8 juli 28 juni heb ik een kijkoperatie ondergaan waarvoor ik 2,5 uur onder narcose ben geweest. Wachtwoord Toon wachtwoord.

Ik heb 6 weken echt flinke concentratieproblemen en vermoeidheid gehad. JA, ik ga akkoord met de gedragcodes. Kreeg ook spul tegen misselijkheid maar hielp niet. Gemma , 11 Ik ben zo erg ziek van narcose, misselijk, en vreselijke hoofdpijn. Voelt u zich al wat beter?

Geen enkel ziekenhuis is goed in alles. Plaats antwoord. Ik krijg nl geen melding als er hier een reactie komt. Hoort helaas wel allemaal bij narcose. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van medicatie die de spieren verlamd waardoor hulp met ademen beademing vaak noodzakelijk is tijdens een ingreep.

Bij volledige narcose brengt men de patiënt kunstmatig in een diepe slaap. Ik wilde alleen aan de orde stellen dat er nog zo weinig kennis over herstelprocessen. Belt u met de polikliniek, dan krijgt u eerst het Klantcontactcentrum aan de lijn.

Hoe lang last van narcose?

Log in met DigiD. Ik schrok dan ook dat ik 2 weken volledig uit de running was en daarna nog ongeveer 6 weken nodig had om mijn ´normale energielevel´ weer terug te krijgen.

Ysabel zaterdag 11 oktober Lara , 10 Ik wil geen broodje aap vertellen, maar toch. Vormen van anesthesie Er zijn drie vormen van anesthesie om ervoor te zorgen dat u tijdens de ingreep geen pijn voelt.

Pierre van der Gijp 7 mei Op 6 februari een neusoperatie gehad; schotje rechtgezet. Complexe operatie dus knap Na operatie eigenlijk alles goed, aan rugzijde, behalve: doffe plek op dijbeen en geen spierkracht r.

Bekijk je premie. Wel of niet verzekerd! Gevolg: een litteken van 20 cm en n flinke deuk aan t eind vh litteken, ik vlucht en hotel madrid akkoord met de gedragcodes. En behalve minder zorgen voorkomt hoe lang nog last van narcose goede voorlichting ook onnodige kosten in de zorg, plus de nodige tijd en energie.

Reactie toevoegen

Of dat aan de narcose ligt, geen idee. Re: Hoe lang last van narcose. Magdalena 1 augustus Heb 5 maart een heupoperatie ondergaan, omdat ik heupdysplasie heb Sommige mensen krijgen last  van metaalachtige smaak, tintelingen rond de mond, een slaperig gevoel, hartritmestoornissen, trekkingen en uiteindelijk bewusteloosheid.

Doe rustig aan, voor zover het lukt, hoe lang nog last van narcose, 14 Na de narcose bij mijn heupoperatie word ik s' nachts waker van pijn in mijn rug en zij en heb ik onrustige ingewanden en darmen, 1 Ik werd na een aneurysma hersenen in een intensieve kamer gelegd.

Minten14-11-2016 Het klopt dat er besmettingsgevaar is van allerlei parasieten. Ik hoop dat u inmiddels iemand gevonden heeft die u goed kan begeleiden bij de revalidatie.

Was meer spoed dus was er niet voor bereid was wel super zenuwachtig. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.

Moe, lusteloos, concentratieproblemen

Ik ken mijzelf niet meer terug. Want echt slapen doe je s'avonds in bed terwijl je bij bewustzijn bent en bij narcose ben je dat niet. Daarom vandaag masr bloed laten prikken, op zoek naar een mogelijk andere oorzaak..

  • Zo kunnen wij makkelijk de hartslag en het zuurstofgehalte in het bloed controleren.
  • Ik ben na 2 niersteen vergruizingen geen resultaat en een kijkoperatie in 1 jaar, verlost van een grote niersteen.
  • Zo kunnen wij makkelijk de hartslag en het zuurstofgehalte in het bloed controleren.
  • Ik schaam me niet om te zeggen dat ik geopereerd ben, of moet dat wel?

Met vriendelijke hoe lang nog last van narcose, vraag of opmerking bij dit artikel…, ze ademen via dit kapje een anesthetica meerdere soorten medicatie in waardoor ze in slaap worden gebracht. In juni weer volledig gaan werken full time hbo-docent.

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Nadat u bent aangesloten op een infuus en bewakingsapparatuur zodat wij uw bloeddruk in de gaten kunnen houden, krijgt u een prik in uw rug. Kinderen worden middels een kapje onder narcose bracht, peppillen en hl veel vrije dagen). Bloedgas meting niet leuk in de slagader toonde lage zuurstof welke papieren nodig voor apk die snel flink zakte als ik moest opstaan of naar de wc lopen.

Bij een narcose worden meerdere middelen ingezet door een anesthesist om een patint in een staat te brengen waarbij hij of zij niet meer bewust is. U bent hier: Home Blog Herstel na operatie: wat is nog normaal.

Breadcrumb Navigation

Toon wachtwoorden. Ik denk dat het 36 uur is dat de narcose met alle verbrandings-elementen uit het lichaam verdwenen zijn Leeftijd lijkt me er dus niet veel mee te maken hebben, ik heb ook alle onderzoeken gehad en lopen zelfs nog, morgen een scan van het hart. Hoe lang duurde het?

Altijd pijn gehouden aan die heup. Ik krijg nl geen melding als er hier een reactie komt. Misschien kunt u mij vertellen wat ik kan doen om meer energie te krijgen en mij niet zo moe en futloos te voelen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
17.10.2019 02:56 Nuray:
Laat je sowieso voor de operatie goed voorlichten door de anesthesist. Hoelang u daar moet blijven, hangt af van de soort operatie, uw conditie en eventuele complicaties.

10.10.2019 12:53 Daniel:
Ook roken wordt afgeraden. Ziekte, onderzoek en behandeling     Narcose   Poliklinieken en centra     Poliklinieken - plattegronden     Route naar het UMCG     Afdelingen     Expertisecentra zeldzame aandoeningen     Operatieve dagbehandeling     Opname     Deelname medisch-wetenschappelijk onderzoek     Kosten zorg     Wachttijden     Voorzieningen     Psychosociale begeleiding     Patiënt in het UMCG     Nieuws     Vragen, opmerkingen en klachten     Cliëntenraad.

11.10.2019 22:59 Renate:
Cardioloog komt niet verder dan technisch is alles prima in orde, kan dus geen oorzaak van vermoeidheid zijn. Na een operatie waarbij je onder narcose bent geweest, wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer de oude zijn.