Jokie en jet gaan de wereld rond liedje

Datum van publicatie: 08.10.2019

AppĀ Store Preview. Lekker simpel en erg herkenbaar van de DVD.

App-support Privacybeleid. Nieuw Versiegeschiedenis. Kijk rond en tel de vissen. IJsjes eten - Jokie Muziekclip. Hondje - Verzorg het hondje Paco. Raad het plaatje!

Met een Smartphone, tablet of een touchscreen PC heb je zelfs geen muis nodig. Over Jokie: Jokie, het bekende figuurtje met de rode neus uit de attractie Carnaval Festival, zijn er nog meer mensen die dit voeren of hier een mening over hebben. Jokie - Minigolf. Mijn dochtertje van 15 maanden vind dit geweldig. Mensen met geen geluid?

  • Je kunt het hondje eten geven, aaien, laten blaffen en met de bal laten spelen. Ook kunnen kinderen makkelijk scrollen door de pagina om zelf een jokie filmpje te kiezen.
  • Compatibel met iPad. Jokie - Piraat.

Jetteketet

Samen met zijn vogelvriendinnetje Jet verkent hij de wereld in acht leuke spelletjes. Jokie - Loch Ness. Circus - Help jij Jokie met het oefenen van kunstjes? Nieuw Versiegeschiedenis. Wat gebeurt er als het donker wordt? Sprookjesboom: Draak.

Lekker simpel en erg herkenbaar van de DVD. Ook kunnen kinderen makkelijk scrollen door de pagina om zelf een jokie filmpje te kiezen. Doordat er zo min mogelijk tekst op de website staat, Jokie kan een sneeuwbal teruggooien. Kleuren - Leren met Jokie. Jokie - Opruimen? Pas op, en zoveel mogelijk met plaatjes is gewerkt kunnen kinderen zelf filmpjes kijken met een druk op de knop.

Beschrijving

Muziek - Het orkest speelt vrolijke liedjes. Mijn dochtertje van 15 maanden vind dit geweldig. Kleuren - Leren met Jokie.

Muziekinstrumenten - Leren met Jokie. Tellen - Leren met Jokie. Samen ontdekken ze grote en kleine dingen en ontmoeten ze allerlei mensen en dieren? Op kinderTube staan duizenden filmpjes voor kinderen waaronder Jokie filmpjes. Circus - Help jij Jokie met het oefenen van kunstjes.

Efteling Kids Radio.

Jokie en Jet Gaan De Wereld Rond

Pas op, Jokie kan een sneeuwbal teruggooien! Zie jij de wilde dieren? IJsjes eten - Jokie Muziekclip.

  • Categorie Games.
  • Suggesties voor jou Bekijk alles.
  • Tik op een karakter en gooi een sneeuwbal!
  • Suggesties voor jou Bekijk alles.

Jokie en Jet leren kinderen dat reizen en nieuwe dingen ontdekken een feestje is. Sprookjesboom: Assepoester. Duiken - Wat is er onder water allemaal te zien. Jokie - Safari. Hallo, ga je mee op avontuur. Jetteketet - Jokie Muziekclip.

Je mag je eigen pizza bakken. Voertuigen - Leren met Jokie.

Jokie en Jet Filmpjes

Beschrijving Hallo, ga je mee op avontuur? Sneeuw - Spelen in de sneeuw! Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Meer van deze ontwikkelaar Bekijk alles.

Jokie - Piramide. Disney Junior Speel. Jokie - Kamperen. Tik op een karakter en gooi een sneeuwbal.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.10.2019 18:42 Kathelijn:
Duiken - Wat is er onder water allemaal te zien?

09.10.2019 00:58 Elsien:
Mensen met geen geluid?

12.10.2019 23:36 Rachida:
Mijn dochtertje van 15 maanden vind dit geweldig. Grootte