Kan geen filmpjes afspelen op android

Datum van publicatie: 11.09.2019

Hallo Lot,   Op deze tablet staat a Android 4. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Bewerkt 12 oktober Ik heb eerst die app gedownload toen mijn mobiel opgestart en nu doet die het weer perfect. Tik in de rechterbovenhoek op Meer Opnieuw laden. Samsung Galaxy Note 10 eerste indrukken: focus op prestaties en productiviteit Review. Bedankt voor de tip!

Kunnen anderen de video wel afspelen. Toegestane bestandstypes:. Samsung Galaxy A50 Met abonnement los toestel. Stap 3: Reset uw internetverbinding Uw internetnetwerk kan mogelijk problemen veroorzaken met de video of game, kan geen filmpjes afspelen op android. Problemen oplossen bij het streamen van video's Problemen bij het streamen van YouTube-video's kunnen veel verschillende oorzaken hebben.

Samsung Galaxy S8 Met abonnement los toestel.

  • Wanneer ik muziek, youtube, eigen filmpjes wil opnemen of afspelen, geeft ie aan dat ie dat niet kan. Samsung Galaxy S10 Plus Met abonnement los toestel.
  • Dankje nu begrijp ik beter wat en hoe alles in elkaar zit, heel duidelijk beantwoord. In deze stand werken alleen de standaardapps even, zo kun je de browser ook gebruiken.

Stap 2: Schakel JavaScript in

De oplossing hiervoor is simpel: installeer hiervoor een andere app. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 92 Misbruik melden Ik heb de oplossing gevonden. Ik hoor graag van je zodat we je verder kunnen helpen!

Van welk programma maak jij gebruik? Heb je 4. Nieuws Hot. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden die app doet het prima. Hallo, Jaimy Samsung Webcare, Ik ben hier nieuw. Verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw? Heb je het ook geprobeerd met een MX player of Good player. Ik hoop dat dit werkt voor je? Groeten, Bert.

Uw antwoord

Je zou ook een reset kunnen uitvoeren en even met een schone installatie proberen hoe het gaat. Op die manier kun je controleren of het filmpje niet toevallig een fout bevat. Ik denk dat ik de meeste filmpjes dan zou moeten downloaden. Nokia 9 PureView Met abonnement los toestel.

Heb je al een hard reset geprobeerd? Wat vreemd dat je geen video's kan afspelen die worden opgestuurd. De melding ' video kan niet worden afgespeeld' verschijnt op een zwart scherm. Groeten, Bert. Voor gameconsoles: verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw.

Stap 1: Update Chrome

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Update naar de nieuwste versie van de YouTube-app. Kun je ook even testen hoe het in de veilige modus gaat? Speelt hij wel een ringtone af als je gebelt wordt?

Hi Bert, ik denk zelf dat het te maken heeft met de compatibiliteit van je Tab met de apps waar je issues mee ondervind, kan geen filmpjes afspelen op android. Android Planet Gratis - Google Play. Vriendelijke groeten, Wotans Bewerkt 5 februari spelfout. Problemen oplossen met video's en games die niet werken Als YouTube-video's, zit er niks anders op dan je telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, Facebook-games of andere media niet werken.

Wanneer bovenstaande oplossingen niet werken, or 5 10. Ik hoor graag van je zodat we je verder kunnen helpen. Huawei Mate 20 Pro Met abonnement los toestel.

Google deelde signaalsterkte van telefoons met providers

Update naar de nieuwste versie van Android. Ga op het incognitotabblad naar de site met de video of game. Anders kun je een andere browser proberen om te testen of het probleem aan de browser ligt. Ja Nee.

Hallo Lot, beschrijving of thumbnail van een video op Facebook en Twitter Foutopsporingsinformatie naar YouTube sturen Cachegeheugen en cookies wissen. Blijkbaar weet niemand hier de oplossing. Fluffhe 12 juli .

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.09.2019 03:58 Pascal:
Als YouTube-video's, Facebook-games of andere media niet werken, probeert u de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.