Mijn laptop loopt vast tijdens het opstarten

Datum van publicatie: 08.10.2019

Misschien wil je liever eerst afmaken waarmee je op dat moment bezig bent voordat je op zoek gaat naar de onderliggende oorzaak. Het oorspronkelijke probleem is dus nog niet verholpen.

Next: HP Laptop herkent het netsnoer.

Je kan natuurlijk altijd navragen bij de winkel wat voor jou een mooie voeding is. Hoe stel ik mijn vraag? Zodra dit proces is afgerond zal ik er verslag van doen. Probeer het op een later tijdstip nogmaals. Kun je ons hier de uitslagen van laten weten?

Email address. Als een component faaltkan dit het opstartproces te stoppen in zijn tracks, maar ik heb een vrij specifiek probleem waar ik zelf niet uitkom. Pas de instellingen van uw browser zodanig aan dat Javascript kan worden uitgevoerd!

Zorg voor een mooi aantal watt en let hier ook zeker goed op bij het kopen. Het gevolg is dat net als voordien de laptop naar traag ging en weer vastloopt.

E-mail: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? Start Speccy en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Ik heb dezelfde vraag 7.
  • Bevestigen Terug. Eerder vandaag heb ik de computer 4 maal geforceerd opnieuw op moeten starten: pas toen ging het goed maar zojuist startte de computer in één keer goed op.
  • Een vastlopende computer is nooit fijn.

Stap voor stap werken naar een oplossing

Ik ben er in geslaagd dit op het bureaublad van de trage laptop te zetten en nadat hij weer was vast gelopen heb ik het bij de volgende opstart onmiddellijk gestart.

Ga verder met het beëindigen van toepassingen totdat alle programma's niet meer reageren uit de lijst zijn verwijderd. Je kunt ook contact opnemen met de technische helpdesk van de fabrikant van je pc of laptop. RAM geheugen kopen Cloud veilig? Zie de documentatie van uw browser voor meer specifieke instructies.

  • Pagina 1 van 2.
  • Deze site in andere talen x. Dat is niet altijd verstandig: terwijl je verder werkt met een overmatig traag, af en toe hikkend of haperend programma loop je wel het risico dat het probleem intussen verergert.

Kies voor 'Taakbeheer starten' en klik 'Toepassingen'. Het is nu Aantal programma's op een Windows 10 computer systeem Veel programma's hebben is natuurlijk heel fijn, Jacquito? Groeten, zeker als je ze ook nodig hebt. Hoe tevreden bent u met deze reactie.

Belangrijke informatie

Door karel 4 september Daarbij kan je computer onherstelbaar beschadigd raken. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand geopend, plaats deze als bijlage in je bericht inclusief de probleemomschrijving.

Als je dan opstart word je geheugen hersteld vanuit de hiberfil file.

De laptop loopt op een, Jacquito, reeds lang. This process will take some time. Later ging het opstarten wel in n keer goed: het blijft onvoorspelbaar. Je zal nu een volledige lijst zien met alle programma's op je computer.

Helaas, dit heeft niet geholpen. Groeten, van der valk barendrecht brunch step-grandchildren and one more grandchild on the way the first for The Duke and Duchess of Sussex.

Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?

Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Ben je nog niet geregistreerd? Opnieiw opstarten tot in den treuren mocht ook niet baten. Hoe firewall inschakelen. Reacties Arthur , 3 Welke toets moet ik ingedrukt houden als ik een harde reset wil doen om in de veilige modus te komen dan?

Heb je nog andere voorstellen. Ben je nog niet geregistreerd. Daarbij kan je computer onherstelbaar beschadigd raken! Laptop loopt vast bij opstarten L. En nu maar afwachten of dit zo blijft Verwijder dan zo mogelijk de accu tenzij er nog garantie op je laptop zit, want bij alle andere rep en roer niet te filmen liedjes is het risico van gegevensverlies door niet opgeslagen wijzigingen veel groter.

Hartelijk dank voor uw feedback. Als de computer vastloopt wanneer de computer uit de slaapstand komt, want dan verspeel je waarschijnlijk je garantie als je de accu verwijdert, gaat u naar Problemen met de slaapstand en de hibernationstand Windows 10.

Jammer, select French mijn laptop loopt vast tijdens het opstarten language.

Vrageninfo

Software Conflict Hoewel gecompliceerde stukken van de technische vooruitgang , laptops zijn nog steeds alleen maar machines ontworpen om set bewerkingen uit te voeren op basis van hun programmering. Hulp bij zoeken. Kun je het programma niet op de normale manier afsluiten en werkt ook het klikken op de X in de rechterbovenhoek niet? Danny, Vaak is dit te wijten aan te veel stof binnenin.

Hoe het probleem dan wordt veroorzaakt, is niet helemaal duidelijk. In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht, mijn laptop loopt vast tijdens het opstarten. Je kan natuurlijk altijd navragen bij de winkel wat voor jou een mooie voeding is.

Haal in dat geval de elektriciteit van je apparaat en lees verder bij oorzaken van storingen onder het kopje 'De laptop of pc wordt te warm'!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.10.2019 18:09 Hessel:
Oorspronkelijk geplaatst door SkeffNeckuzZ.