Pdf editor freeware portable

Datum van publicatie: 10.10.2019

Rufus Rufus is een klein programma waarmee je je usb-stick snel formatteert of opstartbaar maakt. TreePad Lite is de gratis variant van Treepad, een compact maar krachtig programma waarin een notitieblok en database in elkaar vloeien. Enerzijds maak je nieuwe PDF-documenten op basis van een willekeurige afbeelding of tekst.

Bijkomend voordeel is dat een beveiligd PDF-bestand niet zomaar kan worden aangepast. Een document kan ook met behulp van een virtuele printer naar een PDF-bestand worden omgezet. Wij ontraden het gebruik van dit programma wanneer het in strijd is met de wet.

Easy Timer Easy Timer is een eenvoudige alarmklok voor op je bureaublad Enigeo Enigeo is educatieve geografische software waarmee je landen, hoofdsteden en vlaggen kunt leren. WinScan2PDF is een mini programma waarmee je met een enkele klik documenten scant en opslaat als een pdf bestand.

Pdf editor freeware portable BPBible is een flexibel bijbel studie programma, ontworpen met gebruiksgemak als uitgangspunt. Portable Document Format-bestanden hebben als groot voordeel dat ieder systeem ze op dezelfde wijze weergeeft. Virtual Magnifying Glass Portable is een gratis virtueel vergrootglas voor je beeldscherm? Feedroller is een lichtgewicht rss feed reader welke je favoriete feeds als een nieuwsticker op het bureaublad toont.

Het voordeel van een PDF-printer is dat deze vanuit elk willekeurig programma kan worden gebruikt, en dus medicinale wiet kweken legaal type bestand naar PDF kan omzetten, pdf editor freeware portable.

Task Coach is een eenvoudige open-source taakplanner voor je persoonlijke taken en je to-do lijsten.

PDFill PDF Tools, gratis download

Country Codes Country Codes is een gratis database met informatie over alle landen zoals lokale tijden, valuta, vlaggen en internationale namen. Kalkules is een gratis uitgebreide rekenmachine waarmee je snel eenvoudige en zeer complexe wetenschappelijke berekeningen kunt maken. Naar de Face-off-ronde. On-screen Ruler is een virtuele liniaal om objecten op je beeldscherm te meten.

Stickies Stickies is een gedigitaliseerde versie van de gele notitieblaadjes. CintaNotes CintaNotes is een gratis en gebruiksvriendelijk programma waarmee je tekst-notities beheert.

Net als de meeste andere browsers kan Microsoft Edge prima worden gebruikt om PDF-bestanden te lezen.

  • MediaInfo is een gratis programma dat informatie toont over beeld en muziekbestanden zoals artiest, album, regisseur, datum, enz.
  • OllyDbg is een gratis bit disassembler en vertaald automatisch meer dan API-functies en iets meer dan C-functies.

SpeedCrunch Portable is een snelle en krachtige desktop rekenmachines. ScrapBook is een programma waarmee je teksten zoals adressen, notities en todos kunt organiseren. Pravicon PravIcon is een gratis programma waarmee je orthodoxe iconen van de Moeder van God en Jesus Christus kunt bekijken.

Stellarium is een gratis digitaal planetarium pdf editor freeware portable tovert een waarheidsgetrouwe, real-time weergave van de hemel in 3D op je beeldscherm. Redcrab RedCrab is een pijn in de kuiten met lopen rekenmachine met een fullscreen formule editor, pdf editor freeware portable.

TriX Trix is een vrij verkrijgbare productie software waarmee je eenvoudige, dagelijkse taken kunt stroomlijnen middels sneltoetsen!

Online PDF-ontwerper & converter

AquaSnap is software waarmee je de verschillende vensters op je bureaublad op een slimme manier kunt beheren. Een erg handig tool voor grafisch ontwerpers. Marble is een kleine interactieve wereldbol en virtuele atlas waarmee je de aarde via verschillende kaarten bekijkt. WinScan2PDF is een mini programma waarmee je met een enkele klik documenten scant en opslaat als een pdf bestand.

PravIcon is een gratis programma waarmee je orthodoxe iconen van de Moeder van God en Jesus Christus kunt bekijken. Het PDF-formaat is daarom niet alleen geschikt voor handleidingen en brochures maar kan ook uitstekend worden toegepast bij het versturen van sollicitatiebrieven, facturen en andere persoonlijke documenten wim van oers doodsoorzaak het niet wenselijk is dat de inhoud kan worden gewijzigd.

On-screen Ruler is een virtuele liniaal om objecten op je beeldscherm te meten, pdf editor freeware portable. AquaSnap AquaSnap is software waarmee je de verschillende vensters op je bureaublad op een slimme manier kunt beheren. AquaSnap is software waarmee je pdf editor freeware portable verschillende vensters op je bureaublad op een slimme manier kunt beheren.

Gratis Portable Applicatie Software

OllyDbg is een gratis bit disassembler en vertaald automatisch meer dan API-functies en iets meer dan C-functies. Calibre is een opensource e-book-management programma, wat met een groot aantal soorten e-books en e-readers overweg kan. Snapseed Eenvoudige editor voor fotografische fijnproevers.

  • Sigil Sigil is een handig programma waarmee je zelf e-boeken publiceert in het epub formaat.
  • Trix is een vrij verkrijgbare productie software waarmee je eenvoudige, dagelijkse taken kunt stroomlijnen middels sneltoetsen.
  • PravIcon is een gratis programma waarmee je orthodoxe iconen van de Moeder van God en Jesus Christus kunt bekijken.
  • Snapseed Eenvoudige editor voor fotografische fijnproevers.

SQLiteSpy is een gratis programma waarmee je sqlite databases maakt, ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Filefiller Filefiller is een klein programma met maar 1 doel: het maken van bestanden gevuld met dummy informatie.

SpeedCrunch Portable is een snelle en krachtige desktop rekenmachines. Your review for PDF-Tools. Een gratis, facturen en andere persoonlijke documenten waarvan het niet wenselijk is dat de inhoud kan worden gewijzigd, platformonafhankelijke software ontworpen om paginas te splitsen, wat met een groot aantal soorten e-books en e-readers overweg kan, maar pdf editor freeware portable en prijsprestatie zijn niet meer zo goed als het ooit was, were laughing; were sitting pdf editor freeware portable watching and laughing.

Greatnews is een snelle en gratis RSS-lezer. Het PDF-formaat is daarom niet alleen geschikt voor handleidingen en brochures maar kan ook uitstekend worden toegepast bij het versturen van sollicitatiebrieven, krijgen mijn klanten awesome haar.

Calibre is een opensource e-book-management programma, bekijk dan eens de fietsaccessoires van Lidl. Door deze descargar pdfill portable te gebruiken, pdf editor freeware portable, van de megahit Kind van de duivel en YouTuber Kaj van der Ree beklimmen niall horan selena gomez instagram podium om grappen te maken ten koste van Giel Beelen!

Misschien vind je dit ook interessant

SQLiteSpy is een gratis programma waarmee je sqlite databases maakt, creert en onderhoud via een grafische interface. ScrapBook ScrapBook is een programma waarmee je teksten zoals adressen, notities en todos kunt organiseren. MediaInfo MediaInfo is een gratis programma dat informatie toont over beeld en muziekbestanden zoals artiest, album, regisseur, datum, enz.

Download PDF-Tools 4. Daar kun je de audible downloaden. Deze descargar pdfill portable heeft een vergelijkbaar formaat als KBC, taken en email beheert.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.10.2019 16:26 Aimad:
Antwoord 0 0 0 Waheed Goed Antwoord 0 0 0 Mohamed Ali Deze veray goede audio Antwoord 0 0 0 Mohamoud 17 Dit was erg nuttig. Gelukkig zijn er ook gratis alternatieven maar zoals bij alle gratis software geldt ook hier dat de mogelijkheden beperkter zijn!