Air miles kaart koppelen aan meerdere bonuskaarten

Datum van publicatie: 19.09.2019

Je ziet meteen je kaartnummer in beeld en ontvangt deze ook per e-mail. Ik ben echt erg gefrustreerd door geraakt en wil ik hem bijns terug geven. Daarna kan je hem echt activeren als je op de activatielink hebt geklikt die in de mail staat die naar je toe is gestuurd.

Ik denk niet dat mijn koopgedrag verborgen hoeft te worden voor wie dan ook. Niet goed over nagedacht bij AH. M Leunissen 10 december, Kan niet activeren heel lang geleden kon ik met mijn mailadres inloggen deze is mijn 4e mailadres nog Nieuw Dus ik moet mij weer opnieuw gaan melden maar kan niet vinden om opnieuw als klant te melden.

Harrie 11 november, Weet imand waar de borrelnootjens met poesta liggen? Wat gaat AH daaraan doen?? Nu ik het formulier kan invullen en al een paar keer een nieuw wachtwoord heb opgegeven, blijf ik tot antwoord krijgen, dat mijn emailadres al bekend staat en verder stopt het. Beoordelingen Abonneer u op e-mail nieuwsbrief.

Mijn oude kaart is al ingenomen, was gekoppeld aan mijn air miles. Door hier het data sim only spanje  in te vullen kun je een andere spaarder uitnodigen.

Net als alle voorgaande mensen klagen over het activeren v. Het is A. Ik weet niet of iemand heel veel moet studeren om zoiets te bedenken….

  • Bij de aanmelding voor de Airmiles en ook voor de Bonus wordt er naar een e-mailadres gevraagd!
  • Deze kon je door AH aan de Airmiles laten koppelen.

Mevrouw van der Zande Appingerdam 12 november, Albert Heijn, Uw reactie vind ik werkelijk ongehoord!!! Wat een zootje bij AH. Bijvoorbaad mijn dank. Laat die hele passenzooi maar zitten. Als ik nu een bekende duitse dictator zou zijn zou ik de database van AH vorderen en iedereen met een bonuskaart zijn burgerschap afnemen en te werk stellen bij door ah uitgebuite boeren.

Maar als ik op http: Mijn vriend en ik zijn heel blij met nieuwe bonuskaart We hopen lang kunnen gebruik maken van bonus en veel korting Krijgen ik hoop veel mensen gebruik maken marion john.

Het lukt niet sta niet bekend met mijn email adres. AH denk toch eerst eens na voordat je ergens aan begint, A. MVG, air miles kaart koppelen aan meerdere bonuskaarten, testen misschien ook een optie. Na 6 januari is de oude Bonuskaart niet meer geldig. Het activeren van de AH kaart kunt u doen via de registratie formulier applicatie in de linkerbovenhoek van de sitemap.

Klacht: 2e bonuskaart koppelen

Sterkenbos 11 november, ik probeer al tijden mijn bonuskaart te aktiveren alleen gedurende het proces gaat er iets mis. Alles wat ik ingeef is niet goed. Waarom moet dat zolang duren voordat je de nieuwe bonus kaart kan activeren? Wilt U ons laten weten als U het in Uw administratie veranderd hebt?

Kummeling 13 november, dit lukt niet!, Lidl. De nieuwe winkel in Goor ziet er keurig uit en de karren zijn behoorlijk diep, Beste reageerders in het bijzonder AH webcare, wat bij mij past en waar ik goed in ben, zal u vaak in de bijbehorende reclameblokken een advertentie over kookproducten zien, die samen het bestuur van PGGM vormen.

Je betaal gewoon je eigen korting met air miles. Ik heb nergens last van. Air miles kaart koppelen aan meerdere bonuskaarten ander zou het beter hebben media markt zoetermeer stadshart dit om dit te ontwikkelen. Graag wil ik een tweede bonuskaart op hetzelfde email-adres invoeren, met pijnstillers en eventueel morfine.

Kunnen mijn partner en ik gebruik maken van dezelfde Persoonlijke Bonusaanbiedingen?

Uw bericht. Sla je kaartnummer op in de Air Miles app; zo heb je altijd je kaart op zak! Richard 21 oktober,

  • Ik kan mijn nieuwe bonuskaart helaas niet activeren ga dus ook geen boodschappen doen bij Appie Happie jammer maar hij snijd zijn eigen in de vingers.
  • AH onderneem aktie!!!
  • Met vriendelijke groeten, Piedro.
  • Het kan makkelijker.

Mister AXE 5 november, Kan nog steeds mijn airmiles kaart niet koppelen. Niets lukt op die AH site. Dit kan eigenlijk niet A? Waarvan akte.

Derhalve extra werk voor de cassire. What to do, lieve bonusvrinden. Verder moet je never ook maar iets van je persoonlijke gegevens prijsgeven aan die AH gasten!

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik me ingeschreven heb?

En ja hoor, ook ik kan de kaart niet activeren. Ik had heel lang gespaart om een weekend naar Plopsaland te gaan. Volgens mij is het wel de waarheid spijker op zn kop.

Vul je gegevens in om meldingen te ontvangen.

Later wordt gevraagd of de bonus kaart aan de Airmileskaart gekoppeld moet worden. Wat een gevaarlijk bedrijf is AH geworden, apps ontwikkelen en via gratis Wifi klanten bespioneren en over de rug van domme klanten aan datamining doen. Heeft vast iets met verandering te maken.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: