Openingstijden restaurant klein zwitserland driebergen

Datum van publicatie: 08.10.2019

We bestelden een voorgerecht voor vier volwassenen. Zin in lekkere warme chocolademelk met slagroom want buiten is het koud.

Meer informatie. Prima kunnen lachen met het personeel. We gingen 26 okt. Kinderen die er wel wat hadden waren zonder punt. Eten verliep veder soepeltjes.

Wij hadden gekozen voor allebei. Bijgerechten worden onbeperkt aangevuld en regelmatig wordt er op drinken gecheckt. De bediening was zeer vriendelijk en de kwaliteit van het eten was prima. Vandaag met een grote groep wezen eten. Alle talen?

Geschikt voor vegetariƫrs. Maarten 44 punten.
  • Er waren verschillende voor en hoofdgerechten waar we uit hebben gekozen.
  • Is dit een plek waar je ingrediĆ«nten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Want er komen zo nog meer mensen aan en ik loop achter met mijn reserveringen.

Beloven, Trouwen & Vieren

Biefstuk en schnitzel waren niet echt hoogstaand. Certificaat van uitmuntendheid Winnaar Vanaf 1 mei is het mogelijk. Dit betekent een prima uitvalbasis om na een middagje bos eens te genieten van een heerlijke pannenkoek of een gezellige koffie of lunch break!

Zin in lekkere warme chocolademelk met slagroom want buiten is het koud. Daarvan was het eigenaardige dat een onervaren serveerster de ronde kom met inhoud midden op tafel zette zodat andere gasten eerst aan een geserveerd bijgerecht dachten. Bedank OpinionShare

Bij kleine gerechten wordt brood geserveerd dat van warme bakker moet zijn. Wat is dit restaurant enorm leuk geworden, een geweldige sfeer en heel vriendelijk personeel. De bedrijfsleider of eigenaar had meer interesse voor 't personeel dan zijn gasten. Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, openingstijden restaurant klein zwitserland driebergen. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Met vriendelijke groet, Klein Zwitserland Driebergen. Bedankt voor je hulp.

Meer informatie

Evelyn 23 punten. Het was lekker, veel en iedereen was erg aardig en vond het leuk om de steengrill te zien. Hadden gereserveerd.

Daarna heerlijk gegeten. Bij de kinderpannenkoeken was weinig creativiteit te bespeuren maar de grootste verbazing was het 'spongebob' kindermenu. De tafeltjes waren vrij klein om te steengrillen. Ook belangrijk, veel gratis parkeergelegenheid in buurt. De bediening vergat tot 3 keer toe drankjes. Het openingstijden restaurant klein zwitserland driebergen heeft een capaciteit van zitplaatsen en daarnaast nog een fantastische zaal met een eigen bar.

Een dessert zonder slagroom werd gemaakt door de koks, maar werd niet meegenomen in de prijs! Meer beoordelingen bekijken. Deze website gebruikt cookies Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Daarna heerlijk gegeten. Eerlijk is eerlijk, de pannenkoeken waren prima. Bediening kan inderdaad wat vlotter, daarin tegen zijn ze wel heel vriendelijk en behulpzaam als het om een voedsel allergie gaat. Met 4 kinderen gingen opa en oma om zes uur eten.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Ze zouden zich daar moeten schamen, openingstijden restaurant klein zwitserland driebergen. De bediening vergat tot 3 keer toe drankjes. Het is al een feestje om erlangs te rijden, van simpele appartementen met zelfzorg tot luxueuze en dure hotels.

Gemiddeld Ja Nee Weet ik niet openingstijden restaurant klein zwitserland driebergen.

Alles sausjes zagen er uit alsof ze al de hele dag in de kommetjes hadden gestaan. Ze hebben het voor ons bekeken en dit klopte. Klein Zwitserland is meer dan aan te raden voor een besloten borrel of feestavond.

Ik hoop dat het weer net zo lekker is als een paar jaar geleden. Tafel besproken, was mooi gedekt en goed verzorgd. Daar moet echt veel en veel meer van te maken zijn!.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: