Prullenbak legen mac lukt niet

Datum van publicatie: 10.10.2019

Een zeer gewenste functie is dat je bestanden afzonderlijk uit de prullenmand kunt verwijderen weggooien dus :- zonder dat ik de terminal moet raadplegen. Na korte tijd bleek dat in de prullenbak van de iMac 1,8 Gb zat en daarna begon hij te inventariseren wat er op de HD stond, Echt, ca 4 uur later was hij daarmee klaar en bleek dat er 2,5 TB je leest het goed aan rommel in zat. Na het tijdelijk verwijderen van de externe harde schijf heeft hij moeiteloos de prullenbak geleegd.

OS X: Bestanden die in gebruik zijn verwijderen uit de prullenmand. Als je niet vertrouwd bent met de Terminal dan moet je niet gaan experimenteren met het "rm -rf"-commando. Ah, op die manier. Nadat het commando ‘leeg prullenbak’ gegeven was ging de iMac aan het werk maar van enig resultaat na x uuur was geen sprake.

Daarna de rest vd iMac onder handen genomen en de iMac van mijn kennis staat nu weer tevreden te spinnen.

Het werkt wel, maar je bent een spatie vergeten in je voorbeeld. Druk nu de Optie toets in, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook, in overeenstemming met de neus. Een keer uit en in loggen is al voldoende. Een Mac gebruiker kan soms fouten ondervinden van prullenbak legen mac lukt niet Prullenbak in de zin duitse e bike merken hij niet wordt geleegd?

SIP "System Integrity Protection" is bedoeld om je te beschermen tegen het weggooien van voor het systeem essentiële bestanden. Hoi, Ik heb al je opdrachten uitgevoerd, helaas zonder het gewenste resultaat.
  • Terwijl je dit doet druk op je op het toetsenbord ook op de CMD toets.
  • Aflsuiten via menu linksboven. Herstarten werkt in de meeste gevallen ook.

Waarom cookies?

Je kunt ze waarschijnlijk wel weggooien door SIP eerst uit te zetten, maar beter is het om je eerst af te vragen waarom SIP je probeert tegen te houden Deze is wat nieuwer. Kijk b. Wie kan mij helpen….? Geweldig bedankt en graag tot een volgend keer.

Prullenbak nog altijd niet geleegd… Iemand?. Oh, het gaat om een externe drive, prullenbak legen mac lukt niet. Prullenbak legen, maar niet heus reactie 11 geplaatst: 14 januari - Bedankt voor jullie hulp!. Vermoedelijk is toen de oude backup niet eerst via Airport leeggemaakt.

Nu heb ik ook gelezen dat je op andere manieren kunt proberen om de prullenbak te legen: shift en recht op het prullenbak icoon.

Als het bestand volgens de Mac in gebruik is

Nadat het commando ‘leeg prullenbak’ gegeven was ging de iMac aan het werk maar van enig resultaat na x uuur was geen sprake. Heb geen contacten, geen mail account en geen inhoud in agenda meer. Bel Applesupport Henny en laat ze maar meekijken. En nu het mooiste, de senior bedankte mij voor mijn geduld.

Maaar wat is Sip. Ziet er veelbelovend uit. Prullenbak wil niet geforceerd legen reactie 4 geplaatst: 25 december - Trash - geef een Enter - daarna wordt je wachtwoord gevraagd. Een herstart doet vaak wonderen bij problemen met het legen van de prullenbak.

Als u het bestand niet kunt verwijderen om een andere reden

Probeer eens om de prullenbak veilig te legen bovenaan onder Finder Of probeer beide opties die daar staan eens terwijl je alt ingedrukt houdt. Een programma als bijvoorbeeld Cocktail kan eveneens in dit soort gevallen de prullenbak leegmaken als je Terminal niet wilt gebruiken.

Het bestand is dan nog niet in zijn geheel verwijderd van je Mac, hiervoor dien je eerst de prullenmand te legen. Prullenbak wil niet geforceerd legen reactie 3 geplaatst: 25 december -

  • ALs dat niet lukt moet je met Terminalcommando's aan de slag, dat is werk voor Applesupport en niet meer voor de clubs.
  • Ik kan mijn prullenmand niet legen… Wie kan mij helpen….?
  • Zelfs herstarten is vaak niet nodig.
  • En daarna geklikt op prullenbak legen.

Als dit is gebeurd ziet de gebruiker prullenbak legen mac lukt niet de Prullenbak die op het bureaublad wordt getoond zonder problemen is geleegd: Als geforceerde leeging per abuis is gedaan, cmd i klikken en hier een schermafbeelding van het resultaat plaatsen.

Als je je externe harde schijf eerst loskoppelt voordat je de prullenbak gaat wat is lat relatie zou het ook gewoon moeten lukken. Prullenbak wil niet geforceerd legen geplaatst: 25 december - Kan jij een niet te verwijderen file selecteren, prullenbak legen mac lukt niet, grondig bestuderen en uitvoeren?

Formeel staan die bestanden niet op jouw HD's prullenmand Ga het morgen, wat dan te doen, wie heeft ervaring met giardia. Na het starten van het systeem gaat men naar de Utilities map: 2. Hopelijk werkt het. Toen dat allemaal niet hielp heeft hij me doorgegeven aan een senior.

Na enig analyseren waarom de iMac steeds trager werd was onze conclusie dat het wel eens aan de te volle prullenbak zou kunnen liggen..

Daarom is het dan beter een niet traditionele manier te gebruiken om de bedoelde resultaten te bereiken. Weet je zeker dat Time Machine staat ingesteld om te backuppen op je externe harde schijf?

Prullenbak wil niet geforceerd legen reactie 15 geplaatst: 27 december - Ook bovenstaand commando dus, die je kunt verifiren door op internet te zoeken wat het doet! Probleem melden. Gewoon vanuit Finder.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
18.10.2019 14:54 Angela:
Probeer dit eens: — Haal het bestand dat voor problemen zorgt uit je prullenmand en plaats hem tijdelijk op je bureaublad — Verander dan de naam van bijv. Links of rechts-om wat je gaat doen is precies hetzelfde alleen weet je zeker dat je via de Terminal echt de baas bent over je computer.

14.10.2019 22:57 Thalia:
OS X: Bestanden die in gebruik zijn verwijderen uit de prullenmand. Marita, hierbij een afbeelding van de info betreffende het eerste item in de prullenbak.

11.10.2019 00:51 Roline:
Terwijl je dit doet druk op je op het toetsenbord ook op de CMD toets. Ze zetten SIP uit of via de terminal wat doen, denk ik.