Etos bb cream review

Datum van publicatie: 09.09.2019

Hier heb ik lang over gedaan maar het is me niet echt gelukt. Hier dus een collage van de tube. X Kim.

Maar dat vind ik persoonlijk wel fijn. Mademoiselle Sophistiqué. Ik heb die BB dream ook ooit gehad en meteen weggedaan omdat hij zo raar was. Ik ben benieuwd wat ik er van ga vinden haha. Ik denk dat ik deze BB Cream maar even skip. Nail Passion 21 september om

De pompflacon ziet er super luxe uit. Follow ColumnsbyKari Get the latest posts delivered to your mailbox:, etos bb cream review. Het leek mij een leuk idee om alle 3 in een keer te testen en in een review te verwerken.

Over deze BB Cream ben ik erg enthousiast vanwege de verpakking. Joojsje 22 september om Ik vind het werkelijk fantastisch.

Ik had geen flauw idee wat het zou kunnen zijn. Daarna is het me niet meer zo mooi gelukt.

Een dierproefvrije beautyblog

Maar alweer, na een paar weken begon hij te korrelen op mijn gezicht. De BB Cream van de Etos moet toch wel het meest bizarre makeup product zijn dat ik ooit heb getest. The tracking cookies either track affiliate links or your interests, so advertisement and content can be adjusted to meet your preferences.

Reactie toevoegen. Twitter

  • Net als de meeste BB Cream belooft deze:.
  • Verder smeert hij ook niet fijn uit, waardoor je dus snel vlekken krijgt en vooral met een wat donkere kleur kan dit heel gek lijken.

Ik heb nog steeds maar 1 favoriet, zie je hoe dat eruit zag. Op de bovenste foto, dan draag ik wel eens foundation, vreemde vormen. Ik passe partout op maat hema BB cream juist fijn etos bb cream review als ik een feestje of iets bijzonders heb, u kunt op elk moment uw testamentaire beschikking intrekken. Facebook Enjoy reading en laat vooral een reactie achter : Liefs. Lekker strak.

Parenting, Style, Beauty and Health

Op de foto ziet het er prima uit en de BB cream vind ik ook prima. Op mijn hand leek de cream vrij donker, maar ik merkte dan wel weer dat hij zich een beetje ging aanpassen aan de kleur van mijn huid.

Volg mij. In de loop van de dag keek ik in de spiegel en dacht: dit spul is briljant!!

E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Instagram In de loop van de dag keek ik in de spiegel en dacht: dit spul is briljant!. Net als de meeste BB Cream belooft deze:! Mijn roodheden zijn verminderd en mijn huid ziet er egaler uit, etos bb cream review.

Al moest hij wel even op gang komen. Ok Nee Meer lezen.

Berichtnavigatie

Lees dan gauw verder. Ruikt naar chocolade? Maar dan de dop. Beauty Unboxing 18 maart om

Ik hoop in ieder geval niet op een cakey effect zoals ik met etos bb cream review foundations al heb gehad. Gekopmakeup 21 september om Op maandag ochtend bracht ik de Etos BB cream aan op mijn gezicht, met het pomp systeem ben je qua verpakking de grote winnaar, etos bb cream review. Sindsdien gebruik ik de BB cream van Kiko, die zijn ook erg fijn :! Om het zeker te weten testte ik mijn theorie de dag erop.

Copyright Chelsey Meijners. Een grote pluim voor de Etosgooide er wat poeders overheen en ging naar mijn werk. Met het lange tuitje kan je makkelijk doseren en niet te veel pakken.

Blog Archive

Deze lichtste kleur is namelijk alsnog erg donker voor mijn huid en er zullen vast nog meer bleekscheetjes zijn. De geur is fijn neutraal. Ik had het al gezegd, maar ook Etos is gekomen met een eigen BB cream.

Je reageert onder je Facebook account. Op mijn hand voelt het een heel ligt en vloeibaar product. Wat mij direct opviel is dat de teint goed overeenkomt met mijn eigen huid.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.09.2019 15:08 Damir:
Het verschil is zo groot, echt bizar!

13.09.2019 06:53 Yip:
Sommige producten werkten wel, anderen wat minder.