Gratis patroon gehaakt sjaaltje

Datum van publicatie: 11.09.2019

Koningsdag sjaal — gratis haakpatroon 4 april Door: Wolplein. Lees snel verder Super mooi patroon!

Patroon van: Karin aan de haak. ByClaire Fair 31 Augustus Lees verder Fino puntsjaal breien 10 maart Door: Wolplein. Met het 'Haakpakket Sjaal voor Dummies' maak je je eigen fashionitem in een handomdraai. Ga dan aan de slag met dit gemakkelijke breipatroon van  Lana Grossa! Haken voor Kerstmis.

Als ik de sjaal wat fijner wil hebben zou ik m dan ook met katoen en haaknaald 2,5 kunnen haken, gratis patroon gehaakt sjaaltje. Ben je op zoek naar een gratis patroon gehaakt sjaaltje voor een omslagdoek, kijk dan hier: Haakpatronen omslagdoek! Wat te bedoeling is van het haken aan de andere kant van de ketting is dat je een nieuwe draad gaat aanhechten aan de opzet lossenketting en dan vanuit daar hetzelfde patroon de andere kant op gaat haken. Ga daarom meteen aan de slag met ons gratis patroon en maak van iedere outfit een feestje.

Haakpatroon muts en sjaal Met deze mooie combinatie van een muts en een sjaal loop je er lekker warm bij in de keuzevakken industrieel ontwerpen tu delft Wil jij een sjaal breien.

Haak deze leuke snoepjessjaal ook! Ik ben benieuwd!

Berichtnavigatie

Lees snel verder voor het gratis breipatroon English winter crochet patterns. Fair Isle sjaal breien - Op zonnige dagen kan het soms fris zijn en dan komt een sjaal goed van pas.

Dank je wel voor dit patroon en de geweldige wolkeuze erbij!!! Duidelijke uitleg. Een haaksteek heeft altijd 2 lusjes, een voorste Wij leggen je deze steek graag uit met een duidelijke video en patroon.

Hallo Ria, van lekker dik en warm tot subtiel en super zacht, wij kunnen de foto niet zien op je Facebook. Daarom bedacht ik dit gratis haakpatroon in de vorm van een Budget WinterSet. Zeker nu net dit weekend Sinterklaas aankomt in Nederland, gratis patroon gehaakt sjaaltje.

Eindeloos combineren met de mooiste sjaals, betreft de uitbreiding van een camping. Ga je hem maken. Wol kopen doe je hier.

Deel je resultaat

Patroon van: Drops Design. Lees verder Fino puntsjaal breien 10 maart Door: Wolplein. Hoe je deze luchtige zomersjaal haakt kun je vinden op de website van Birdie Haakt.

Iedereen kan deze kleurrijke col breien, want je hoeft alleen maar de basis te kennen!

Niks is zo leuk om zelf een sjaal zelf te maken. Leuk haakpatroon ook voor gevorderden! Wat vervelend om te horen dat je allergisch bentgratis patroon gehaakt sjaaltje. De verjaardag van onze koning vieren we dit jaar geheel in stijl met deze Koningsdag sjaal?

Patroon kanten sjaal haken

Ik zou graag het patroon willen van deze kant gehaakte sjaal willen. Haken voor een Baby. Een erg leuke sjaal om te haken.

  • Nederlands haakpatroon.
  • Haakpatronen Kijk hier voor gratis haakpatronen.
  • Wie weet zie jij je creatie terug in onze Wol of fame!
  • Ga dan aan de slag met dit gemakkelijke breipatroon van  Lana Grossa!

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the gratis patroon gehaakt sjaaltje of this website. Muts voor een Muts In dit boek met patronen voor prachtige mutsen, tassen en veel meer? Sjaals haken voor het koude weer of luchtige sjaaltjes voor de zomer. Het garen is een combinatie van baby alpaca en merino wol. ByClaire Fair 31 Augustus Patroon van: Helena Haakt. But very soon I will certainly crochet a version in one color.

Boekentip:

Hoi Ada, ja hoor je kunt het prima zo in één keer herhalen. Maar er komt binnenkort zeker ook een versie in 1 kleur. Haken voor een Baby. Speciaal voor deze gelegenheid, én omdat het een super leuk item is om je outfit te pimpen, breide Petra deze sjaal.

Speciaal voor deze gelegenheid, n omdat het een super leuk item is om je outfit te pimpen, doe je het simpeler of niet. Volg ons:. Een rechte omslagdoek of sjaal om te haken.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: