Hotel van der valk drachten vacatures

Datum van publicatie: 16.09.2019

Ter versterking van onze keukenbrigade zijn we op zoek naar een medewerk st er spoelkeuken. Per direct zijn we op zoek naar: Medewerker s …. Hoe ziet je dag er uit?

Met 12 zalen organiseren en faciliteren wij kleine en grote partijen, evenementen en congressen. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het: Verzorgen van een optimaal …. Medewerk st er Algemene dienst Hotel Hoorn · Parttime Ter versterking van ons team Algemene Dienst zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Toucan Sportsclub Eindhoven is op zoek naar enthousiaste sportinstructeur s voor een à twee avonden.

De Barkeeper is mede verantwoordelijk voor het bereiden en serveren van complexe dranken en snacks.

Je ondersteunt onze …. Je bent gastheer of gastvrouw van de bar vogelbescherming beleef de lente veelgestelde vragen ziet erop toe dat de dranken op de juiste wijze worden geserveerd.

Een dag bij de Cantharel Een dag bij de Cantharel is altijd anders en altijd druk. Vind jij het heerlijk om onze gasten een goed begin van de dag hotel van der valk drachten vacatures bezorgen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zelfstandig werkend kok die gaat bijdragen aan het succes van ons TheaterHotel?

Van der Valk Hotel Tiel is een jong, dynamisch hotel en gelegen in de mooie Betuwe.

  • Op het mooie eiland kunnen vakantiegangers genieten van de prachtige natuur, rust, ruimte, activiteiten en het breedste strand
  • Zoek jij een leuke baan die je goed kunt combineren met je studie?

Hotel Wolvega - Heerenveen. Voor het keukenteam zijn wij op zoek naar gedreven kandidaten voor de Medewerk st er Housekeeping Wat ga je doen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze front-office. Vind jij het leuk om voor onze gasten het ontbijt en het lunch buffet te verzorgen?

Dan is deze baan iets voor jou. Daarnaast ben je het verlengstuk van de directie in …. Toon alle vacatures voor Hotel Schiphol - Vacatures in Hoofddorp. Vind jij het leuk om voor onze gasten het ontbijt en het lunch buffet te verzorgen.

Voor dit startende bedrijf zijn …. Met onze ….

Vacatures Van der valk in Drachten

Feel good, Home, Wow! We werken vanuit een jarenlange traditie waarin één ding altijd …. Als instructeur ben jij samen met je collega's ….

Kok Hotel Restaurant Ameland fulltime Nieuw.

Onze afdeling Technische Dienst is per direct op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiaire om het team te versterken. Voornamelijk avondwerk. Wij zoeken als aanvulling op ons keukenteam: Keukenhulpen voor onze keukenbrigades. Plaats je cv - In enkele seconden. Ligt jouw passie in de horeca.

Verrassend vanzelfsprekend

Ben jij het organisatietalent dat wij zoeken? Kom gerust eens een kop koffie of thee drinken om zelf te ervaren hoe de sfeer in ons hotel en restaurant is, wij weten zeker dat je daarna wilt solliciteren! Als medewerker huishoudelijke dienst ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en het gereed maken van de hotelkamers van het hotel.

Van der Valk. In plaats van werken bij een klein restaurant op de hoek van de straat wil je graag werken voor een grote naam in Nederland. Onze Front Office bevindt zich letterlijk in de …. Daar word je ontvangen door onze altijd vrolijke ontbijtkok. We verwachten dat je …. Wij zijn een ambitieus …. Wie komt ons Keuken-team versterken. Voor werkgever Login!

Werken bij

Je komt te werken in een keukenteam, bestaande uit een Chefkok, sous-chefkok, ontbijtkoks, zelfstandig werkend koks, keukenhulpen en medewerkers Spoelkeuken. Hotel Leeuwarden beschikt over luxueuze kamers en 6 suites, een congres gedeelte met moderne vergaderzalen Ben jij het talent dat ons serviceniveau naar de top kan brengen en wil jij als Eerste Medewerk st er Bediening deel uitmaken van een gemotiveerd team in een jong bedrijf, waar heel veel mogelijkheid tot ontwikkeling is?

Wij zijn op zoek naar een medewerker housekeeping.

Samen zorgen …. Van der Valk is continu in beweging en heeft eind n van haar nieuwste vestigingen aan de rand van de stad Leeuwarden geopend Er is een directe connectie tot het Wij zoeken leuke, spontane n gemotiveerde jongens en ….

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.09.2019 14:05 Seren:
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren  dieselmonteur.

25.09.2019 10:41 Jouk:
Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste instructeurs voor onze gemotoriseerde en sportieve activiteiten! Je gaat aan de slag ….

24.09.2019 07:08 Djay:
Deze werkgever werft via Indeed Gesponsord - vacature opslaan 1    2    3    4    5    Volgende ».