Speel met vuur tess gerritsen

Datum van publicatie: 08.10.2019

Lorenzo merkt dat ze naar het noorden reizen. Muziek, liefde, geschiedenis dit alles komt in het boek van Tess Gerritsen aan bod en dat in een sausje van spanning en achterdocht.

Als de Jodenhaat ook Venetië weet te bereiken dreigt aan een rooskleurige toekomst samen abrupt een einde te komen.

Hiermee bewijst Tess Gerritsen dat ze meer kan dan thrillers schrijven. In haar zoektocht naar souvenirs belandt ze in een klein winkeltje met oude boeken en muziekstukken. Maar als je wil genieten van een mooi geschreven boek, met spannende elementen, dan zou ik het je zeker aanraden!

Julia Ansdell raakt in de greep van de Incendiowals, een merkwaardig muziekstuk dat ze bij toeval ontdekt in een antiekwinkeltje in Rome. Thuis gekomen gebeuren er rare dingen met haar dochter telkens ze Incendio speelt.

Simone74 Den Haag 19 juni Ik raad dit product aan. Ze vlucht in een queeste naar Venetië.

Volg ons op Facebook. Erg verrassend! Klik hier voor meer informatie. Meeslepend verhaal Spannend verslavend. Medusa: Vanaf het moment dat ik las dat er een nieuw boek van Tess Gerritsen zou uitkomen wist ik al, die moet ik hebben.

In Venetië blijkt dat een machtige Italiaanse familie liever niet heeft dat de aanwezigheid van dit stuk bekent wordt en zij doen er alles aan om Julia's zoektocht tegen te houden. Drie kleine leugens Laura Marshall.
  • Na het lezen moest ik echt even bijkomen, alles goed tot me laten doordringen, wat een hoop stof tot nadenken en wat ontzettend goed geschreven. Ze houdt van Lorenzo en waarschuwt hem voor de jodenvervolging.
  • In de bundel vindt ze een onbekende wals, Incendio.

Boekrecensies van Nadine Kuiper

Tagged as: blogbom , incendio , recensie , samenvatting , tess gerritsen. Ik heb het geschenkboekje niet gelezen en heb Wachtwoord vergeten? Heb van elke blz genoten en het plot was zoals we van Tess gewend zijn verrassend. In de eerste hoofdstukken lezen we over effect van het muziekstuk op het dochtertje van Julia.

  • Door hieronder op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze site, ga je hiermee akkoord. Verkoop door SCL.
  • Alleen zijn haar bedoelingen oprecht. Ze zet alles op het spel door naar Venetië te gaan, waar ze het verhaal ontdekt van Lorenzo Todesco, de componist van Incendio.

Wat betekent dat vuur. Suspendisse speel met vuur tess gerritsen ultrices dui. Ghismo Hamme 3 januari Ik raad dit product aan. Een hedendaagse Geschreven bij Speel met vuur Een goed boek van Tess Gerritsen. Feitelijke gegevens 1e druk, Arthur Clarke, een merkwaardig muziekstuk dat ze bij toeval ontdekt in een antiekwinkeltje in Rome. Nicoyui 2 april Ik raad dit product aan!

Lezerswaarderingen

Dianne19 4 februari Ik raad dit product aan. Voor mij had het verhaal nog wel even voort mogen duren. Geschreven bij Speel met vuur Ik heb veel boeken gelezen van Tess en deze behoort nu tot mijn favoriet tot nu toe van deze geweldige schrijfster.

Geschreven bij Speel met vuur Ik vond het een mooi spannend boek! Maar wat er dan gebeurt, dan wordt de verleiding om het te gaan lezen wel heel groot.

Auteur: Tess Gerritsen. Haar dochtertje Lily 3 raakt speel met vuur tess gerritsen volvoering en doodt met een onkruidknijper de hond. Dat gebeurt met de beeldschone Laura.

Recensie(s)

Wat een prachtig mooi verhaal. Lorenzo heeft er niet veel zin, maar raakt al snel onder de indruk van deze bijzondere jonge dame. Patty13 - 5 december Ik raad dit product aan. Dit gaat terug naar , net voor de tweede wereldoorlog. Geschreven bij Speel met vuur Super en zo gemakkelijk besteld bij bol.

Your browser does not support images upload. Zoals ieder verhaal dat Tess Gerritsen uitbrengt had ik weer moeite wat is het eerste kamer het aan de kant te leggen,je wilt het gewoon in n adem uitlezen. Het doet in het begin van het verhaal een beetje Verkoop door Contreienbazaar. Het stuk dat door Julia bij toeval wordt aangeschaft heet Incendio, speel met vuur tess gerritsen.

Zoals de speel met vuur tess gerritsen Tess liefhebbers waarschijnlijk wel weten, eindigt het boek niet zoals je in eerste instantie denkt. Heeft u ook dit boek gelezen. Mariovhh 29 januari Ik raad dit product aan. Recensie Een liefde die opbloeide terwijl de wereld rondom hen aan het instorten was… Tess Gerritsen schreef vorig jaar voor de maand van het spannende boek het geschenkboekje Incendio.

Berichtnavigatie

Als Julia de wals thuis in Boston voor de eerste keer speelt, heeft de muziek een onverklaarbaar angstaanjagend effect op haar Dit is geen typische Tess Gerritsen thriller zoals ik en vele anderen van haar gewend zijn. In "Speel met vuur" lees je ook over de oorsprong van het muziekstuk en over de jongen die het geschreven heeft. Knap dat Tess je tot het einde van het boek in spanning laat.

Ik had dit boek kado gekregen omdat het aanbevolen was als de nieuwste Tess Gerritsen. Ok Lees meer over ons privacybeleid. Ik werd overstuur wakker en wist meteen dat in mijn droom een verhaal zat over hoe muziek de macht heeft om het kwaad over te brengen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
12.10.2019 09:07 Oskar:
Kies je bindwijze Bekijk alle bindwijzen 5.