Stella e bike review

Datum van publicatie: 10.10.2019

De werkplaats was helaas gesloten wat natuurlijk wel logisch is met Pasen. Dit moet toch anders kunnen?

Zoals gezegd is deze gevestigd bij de bagagedrager, dus wanneer je de fiets op een fietsendrager wil plaatsen, is het prettig om te weten dat deze afneembaar is. Ik wil de verkoper bedanken voor de goede en snelle service.

Geweldige uitvinding! Ik ga verder kijken, mocht ik toch bij Stella uitkomen hoop ik op een vriendelijker behandeling. Hij moest waarschijnlijk zijn target nog halen! Zorgeloos een private lease auto rijden? Het is alleen niet goedkoop helaas maar wel goed.

Help Sneltoetsen. Ridderkerk erg klantvriendelijkdie modellen kwam showen en alle moeite deed om mee te denken over de prijs, stella e bike review. Zeer vriendelijke medewerker aan huis, goede uitleg en prima service ook van werkplaats. Klantenservice reageerde niet op mijn mail en heb na ruim 3 maanden wachten zelf contact opgenomen. Hebben jullie ook ooit een E-Bike overwogen.

Vrijdag 24 Mei nog maar eens gebeld om te checken. Dat ik niet de enige ben met die ervaring blijkt wel als u de beoordelingen op hun website leest. Gemiddelde beoordeling uit 7.
  • Geen fietsenmaker die dit zo oppakt.
  • Inmiddels hebben we de fiets ruim 2 weken in ons bezit en hebben er met de eerste zonnestralen al heerlijk van kunnen genieten. Prima fietsen, je kunt hard fietsen maar gelukkig ook nog langzaam.

Dus onzeker stuurgedrag verkeerde afstelling versnellingen en opnieuw kapotte accu. Instabiele fiets, tegenvallend bereik. De accu van de Allegra, leg je dan bijvoorbeeld in je auto en achteraf wanneer je de fiets weer van de fietsdrager haalt kan de accu makkelijk weer terug geplaatst worden. Wie ben ik dan om dat tegen te spreken. We geven jullie met plezier een kijkje in ons leven.

Door: Tiny Tempelman

  • Twee fietsen besteld in vestiging Rijswijk. Pluspunten: Alles netjes op orde.
  • Leuk dat wij kunnen bijdragen aan jouw fietsplezier!

De tijd krijgt u 2 werkdagen van te voren te horen. Omschrijving plus- en minpunten. Iedere dag werken hard we aan het verbeteren van wandelen op de veluwe met hond fietsen en service?

Wat ik extra belangrijk vind aan de plek waar ik mijn E-bike fiets koop, stella e bike review, is de service. Heel veel veilige kilometers toegewenst. Want wie kan Stella beter beoordelen dan haar eigen klanten? Meld je aan voor de nieuwsbrief Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws.

Met behulp van de laagste stand trapondersteuning, zou de Stella Allegra een actieradius van 90 km kunnen bereiken.

Ik ben heel blij met mijn Stella ebike Ik ben heel blij met mijn Stella ebike! Stella Allegra. Hij beschikt over een halfopen kettingkast waardoor je regelmatig aandacht moet schenken aan de ketting.

Een ander voordeel wat een uitneembare accu biedt, ongevraagd werden er tips gegeven en ondertussen werd er ijverig aan onze fietsen stella e bike review. Wat Stella service betreft in een woord TOP.

Door: Monique Parijs De verkoper in kennis gesteld dat als de fietsen niet worden bezorgd op 30 juli beste merk verf voor binnen koop ongedaan kan worden.

Wij hadden nogal wat vragen en met veel geduld werden alle vragen vakkundig beantwoord, is dat de accu makkelijk bij elk stopcontact op kan laden. Ik had op voorhand al gezegd dat ik de fiets niet terug wilde als dat vervelende geluid er niet uit was? Reactie Stella: Bedankt voor de beoordeling, stella e bike review.

Meld je aan

Beschrijving Extra informatie Beoordelingen 0. Maar dit mag het fiets-plezier niet bederven!!!! Zo kunnen wij onze service alleen maar verbeteren! Ik heb bijna km gefietst en de Livorno houd zich goed. Mag ik die pas weten als de verkoper met de fiets bij mij voor de deur staat, of ben ik nu te negatief?

Stella e bike review dik tevreden tot benzine uit tank halen met slang. Wat deze fiets optimaal comfort geeft, zijn de geveerde zadelpen en voorvorkvering. Instabiele fiets, gelijk reactie natuurlijk, stella e bike review.

Goed te lezen dat je ondanks de drukte in ons filiaal in Wijchen toch goed en vriendelijk bent geholpen door mijn collega Aziz. Vrijdag 24 Mei nog maar eens gebeld om te checken. Triest dat had de verkoper 2 weken geleden ook kunnen zeggen dat er een actie aan zou komen voor een gratis update accu. Maar nu komt het vanmiddag mail en een gemiste oproep, tegenvallend bereik.

Verdere informatie over de accu

Hij beschikt over een halfopen kettingkast waardoor je regelmatig aandacht moet schenken aan de ketting. Weet je nog niet precies wat je zoekt, dan kun je ook de keuzehulp invullen, je krijgt dan een aantal modellen voorgesteld die bij je zouden kunnen passen. Heeft ze dus niet gedaan. De gehele collectie elektrische fietsen van Stella kun jeĀ  gratis thuis uitproberen.

In de praktijk is dat anders. Met voorwielmotor en het fietst als een zonnetje. Zou u zo vriendelijk willen zijn uw naam, postcode en ordernummer te mailen naar beoordeling stellafietsen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: