Wat kun je allemaal doen met een blender

Datum van publicatie: 07.10.2019

Kokosijs 8 porties 5 min. Ananas dipsaus 6 30 min. Volg ons op Facebook.

Vlug Wakker Ontbijt 4 10 min. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Wordt de boter niet echt romig in de blender? Overig Privacy beleid Partners Links Disclaimer. Hazelnoot Mocha Smoothies. Slanke recepten

Je naam. Tonijnmousse 12 30 min? De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Ze het apparaat kort aan. Categorie:  Cocktails.

Een heerlijke mix tussen een donut en croissant: de cronut Lees het artikel. Recept: kwarktaart met Limoncello en cantuccinibodem Lees het artikel. Lees meer handige tips over hoe je meer uit je blender haalt en hoe je van restjes smakelijke gerechten maakt.
  • Vraag volgen. Banaan Perzik 2 10 min.
  • Iemand moet voor de entertainment zorgen. Banaan Aardbei.

Afbeelding toevoegen. Barbecuesaus 3 15 min. Kruiden Boter 2 5 min. Gewoon wat groenten aanbakken, eventueel wat builon maken zonder is wel puurder , blender in met wat room en kruiden et voila. Zalmsoep 4 30 min. Registreer je gratis! Meloensoep 4 5 min.

Na het gebruik is het belangrijk om je blender goed schoon te maken: Haal de kan het dametje met de cm meten van de motorunit en maak de behuizing van de motorunit schoon met een vochtige doek!

Heb je voor mij een recept. In onze test kwamen we blenders tegen die volgens de handleiding ook geschikt waren voor andere klusjes, zoals: Babyvoeding fijnmalen Pannenkoekenbeslag maken Mayonaise maken Fijnhakken van bijvoorbeeld noten Bij de blenders die dit soort taken claimden, E-mail: privacymedialaan. Probeer dan eens om zelf deeg te maken van bloemkool. Je kunt veel meer met dit keukenapparaat doen dan af en toe wat kun je allemaal doen met een blender gezonde smoothie maken.

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Gordon Ramsay: koude komkommersoep 4 20 min. Video toevoegen.

Pindasoep met kip 6 15 min. Het is belangrijk om de kan van de blender goed te gebruiken en schoon te houden. Gebonden Champignonsoep 4 1 uur. Een makkelijker recept bestaat bijna niet. Lekker lang marineren zodat de smaak er goed in komt.

10 dingen die je nooit in de blender mag stoppen

Gevulde Tomaat met Zalm 4 10 min. Recept: kwarktaart met Limoncello en cantuccinibodem Lees het artikel. Bananen Milkshake 3 1 uur. Priem Dream 2 20 min. Appel Kokosnoot 2 15 min.

Mag de kan niet in de vaatwasser. Perzik- Sinaasappelsorbet 6 30 min. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Lees meer handige tips over hoe je meer uit je blender haalt en hoe je van restjes smakelijke gerechten maakt. Schrijf me in voor de nieuwsbrief. Heb je voor mij een recept.

Zoeken op categorie

Behalve Chuck Norris. Schrijf me in voor de nieuwsbrief! Als je zelf je sauzen maakt kan je het helemaal naar eigen smaak maken.

Flensjes 5 20 min. Als je speciale toppings toe wilt voegen zoals chocolate chips is het een goed idee om die er ook met de lepel doorheen te roeren. Milkshake Kinder Bueno.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.10.2019 14:07 Prya:
Als je het overigens niet erg vindt, ga ik het recept niet uitproberen ;-.