Camping villey le sec

Datum van publicatie: 16.08.2019

Sinds 13 juli is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen. Algemeen 9.

Hygiëne 8. Acties voor dece camping. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping. Indruk terrein. Costa Adeje. Als u meent, dat deze categorie onterecht is, kunt u dit laten weten door commentaar te geven onder het kopje: beoordeling.

Plaats Zoover op je website!

Engels 13 reviews. Algemene beoordeling Rustig, geen verkeerslawaai Geen Camping gebruikt voor een overnachting. Straaljagers vlogen laag af en aan wat wij leuk vonden. Playa de las Amricas. Werken bij Zoover.

Algemene indruk: 8 Kwaliteit Sanitair: 7. Nieuw restaurant op de camping, waar je voor een betaalbare prijs lekker kunt eten.
  • Algemene indruk.
  • Geniet van ons overdekte en verwarmde zwembad, van de huuraccommodaties en de schitterende uitzichten in de bergen. Bezoek ook eens: Toerisme-Frankrijk.

23 066 Camping zoeken & beoordelen

Toon meer Op Camping Villey-le-Sec gelden de volgende regels voor huisdieren: - Hond en laagseizoen mits aangelijnd toegestaan - Hond en hoogseizoen mits aangelijnd toegestaan Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een snackbar en restaurant met ruime keuze aanwezig. Wij hebben deze camping gebruikt voor de doorreis naar Zuid-Frankrijk. Die kun je op de terugweg ontwijken door niet terug naar boven te gaan, maar rechtdoor vanaf de camping te rijden, dan over twee sluizen heen.

Schouten ,  Als iedereen dan s'morgens wil vertrekken ben je blij met de voorzieningen in de caravan!

Camping De Villey-le-Sec! Restaurant matig; duur voor weinig eten. Filter op. Mooie plek aan het water. Algemene beoordeling Prima camping voor een tussenovernachting. We hebben wel positieve ervaringen op deze camping met een uitzondering.

Uw vakantie op de camping

Kortom deze camping mijden wij een volgende keer. Maar we zijn druk bezig om de meest accurate beschikbaarheid en prijzeninformatie over de campingplaatsen te bieden, zodat we u nog meer precieze informatie kunnen bieden. Totaalscore na ANWB inspectie op de camping.

Restaurant kon met zowel eten als afhalen. Gereisd Met camping villey le sec in mei Nuttige review 0. Gezin met jonge kinderen 30 reviews. Sinds 13 juli is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen. H10 Conquistador?

Na een dag rijden vonden wij het een verademing om op deze camping aan te komen.

Geen gegevens

Details Algemene informatie Algemene informatie Middelgrote camping plaatsen 6 huuraccommodaties 2 vaste staanplaatsen toeristische staanplaatsen Gesproken op de receptie: Engels. Gemiddelde beoordeling: 7,7.

Sanitair gaat, niet zoveel toiletten en vaak wachten op een vrije douche. Sorteer op. Klik hier voor meer informatie.

De plaatsen zijn ruim genoeg en het sanitair is in prima staat en schoon, camping villey le sec. Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Campings Villey-le-Sec Meurthe et Moselle. Voor herhaling vatbaar Ad ,  Tussen de zee en de bergen in een vriendelijke. Algemene beoordeling Moderne schone camping direct aan de Moezel Veel passanten, camping villey le sec uit Nederland Prachtige camping waar je kunt vissen of je bootje zo in de Moezel in kunt leggen!

ACSI Club ID

Verbleven 1 nacht , mooie camping , wel heuvel landschap, ideaal voor vissers. Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn! Wel ruime plaatsen en schoon sanitair. Snelboeking voor deze camping nog niet beschikbaar Deze campingplaats biedt nog geen automatische live-boeking aan.

We zijn zo geschrokken van de behandeling dat we rechtsomkeer hebben gemaakt en naar een andere camping zijn vertrokken. Dit betekent dat u altijd de beste selectie krijgt? Prima als doorgangscamping maar ook een omgeving om wat langer te blijven.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.08.2019 23:02 Seine:
Campsite Login. Gemiddelde beoordeling: 7,8.

20.08.2019 18:14 Henriëtte:
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair Wascabines Wasmachine Wasdroger. Engels 13 reviews.

19.08.2019 04:30 Edith:
Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen. Algemeen 6.