Ierse setter te koop

Datum van publicatie: 09.10.2019

Zijn schofthoogte is rond de 53 cm. Aantal honden Eén hond Eén hond   6.

Deze website gebruikt cookies. Stichting Setters voor Adoptie. Nog geen account? Bench Schuin cm Zwarte bench schuin - met 2 beveiligde toegangsdeuren - afmeting: x 74 x 85cm. Grasbroekerhof Total Touch v. Leer kinderen om respect te hebben voor de hond.

Pension en zijn gehuisvest vlakbij den bosch in n-brabant. Waar wij zijn, vinden ze iets wat Alberto en Gert wel in de problemen kan brengen. Deze jager koos er voor om mimmo en een paar…. U kunt deelnemen aan het DNA onderzoek door een buisje bloed te laten afnemen.

Onze lieve zachte setter dame penelope is zeer zeker een nobele engelse setter? Vanuit spanje ierse setter te koop hij geplaatst bij een gezin in nederland. Nee Nee   1.

  • De setters zijn lief, aanhankelijk, gezond en mooi. Controle regels.
  • Deze website gebruikt cookies. Enquete Om de gezondheid van onze rassen in de gaten te houden willen we graag zoveel mogelijk gegevens verzamelen.

Ierse Setter pups

Hij heeft dat alleen maar uit angst gedaan en die angst wordt nog groter als hij dan ook nog eens bestraft word. De regels van het BWG worden gecontroleerd na het insturen van de geboorteaangifte welzijnsregels of de dekaangifte inteeltbeperking van het nest. U kunt een mailtje sturen aan de penningmeester via  leden. Dit mooie waakbord is van stevig en duurzaam kunststof met hoge kwaliteit afbeeldingen Leg eventueel een warmtekruik bij hem.

Ouder dieren voldoen aan A Onder andere geschikt voor hondenrassen zoals : airedale terrier, bearded collie, belgische herder, border….

Combinatie Rood deze combinatie voldoet aan het  Verenigingsfokreglement Xem v. Aantal pups. De pupjes mogen als ze 8 weken zijn naar hun nieuwe baasjes toe. Furline soft ierse setter te koop Anti-blafband zonder schok Nieuwste en meest uitgebreide high-tech band van het het alom geprezen merk furline, ierse setter te koop, die zowel een vibratie als een geluidje als waarschuwing Pups Double Duty's Mardi!

PRA rcd Drager  door vererving. Door sommigen wordt gedacht dat alain een hovawart is.

Ierse Setter pups zijn 18 Mei geboren. De eerste weken zal je nog een paar keer moeten opstaan om hem een plasje te laten doen, blijf daarna even bij hem en stel hem gerust. Zorg ervoor dat hij moe is eer hij alleen moet blijven, maak een wandeling of speel wat met hem en geef hem een kauwstokje en wat lekkers als je weg gaat.

Geweldige Ierse setter pups beschikbaar, Blazing Bronze Ierse setters Onze pups groeien op in huiselijke kring en zijn een volwaardig gezinslid.

Visla pups Super leuke pups hier direct af te halen huiselijk geboren gewent aan kinderen,katten en ierse setter te koop honden, alle voorzien van nodige vaccinaties,ontworming.

Engelse Setters Voor adoptanten in nederland en belgi zoekt en vindt "setters voor adoptie" rescued setters in itali. Bewaar zoekopdracht. Omdat deze band…. Al onze artikelen worden geleverd met 2 jaar garantie of meer, en binnen 24 uur bij u thuis bezorgd? Plaats dekreu advertentie.

Irish Setter Kennel since 1976

Engelse Setters Voor adoptanten in nederland en belgië zoekt en vindt "setters voor adoptie" rescued setters in italië. Voor slechts 15 euro excl. Hij is zwervend Wilt u de Nieuwsbrief van de Ierse Setter Club ontvangen? Een perfecte manier om uw honden af te richten zoals u dat zelf

Nog 1 Reutje en 1 Teefje beschikbaar De pups groeien bij mij in huiselijke gratis patroon gehaakt sjaaltje op,en worde Zij kwam vorig jaar ierse setter te koop met haar 4 pups Wij verwachten of enkele weken Niet gevonden wat je zocht.

We hebben een puppyhol in de woonkamer en afgerasterd terrein voor de setters buiten in de eeuwenoude gerestaureerde boerderij 't Walgien in Broekland Overijssel met zeer ruime maar kleinschalige opvangmogelijkheden waaronder buiten en binnenkennels!

Gereserveerd puppies Bonte Ierse Setter x Heidewachtel. De Leenderbossen. Beide ouders komen uit ierse kampioensbloedlijnen, ierse setter te koop. Hij kan nu ook stilaan gewoon gemaakt worden om af en toe alleen te moeten zijn.

Meer suggesties

Hondenpenningen van Puppyplaats. Op het moment dat het penzador iets te druk wordt in zijn hoofd door….

Fokker Professioneel Fokker Professioneel   3.

Blijf het eerste half jaar weg van hondenlosloopzones. Dit waren alle 16 advertenties. Deze jager koos er voor om mimmo en een paar…!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: