Kerstballen haken gratis patroon nederlands

Datum van publicatie: 22.09.2019

Met het haakpatroon haak je er zelf zo een paar voor je eigen kerstsfeer. Nodig: haakgaren voor haaknaald nummer 2 en vulling.

Kerstbal Het haakpatroon voor deze kerstbal met stippen vind je op de site van Melanie.

Gehaakte kerstpegel met 2 kleuren voor in de boom. Kerstkaart Op de valreep nog een gehaakte kerstkaart maken? Kerststal Inge Snuffel heeft patroontjes gemaakt voor alles wat je maar voor je kerststal wilt haken. Haak 15 vaste in de ring. Lekkers om te haken. Ook jij een heerlijke tijd gewenst en een mooi en gelukkig !

Op deze leuke Engelse website kun je een fototutorial vinden. Met dit patroon kun je vele variaties maken. Haak ze in verschillende kleuren, kerstballen haken gratis patroon nederlands. Kerstballen omhaken. Op de site van Squishy chocolate vind je het haakpatroon voor deze kerstbal.

Keer het werk om zodat de juiste kanten zichtbaar zijn en doe de kerstbal er in. Het is een haakpatroon in het Duits van Ribbelmonster?

Made by me

Alles over Haken Home Haakpatronen Haakpatronen Dieren Haken voor een Baby Bloemetjes haken Boekentip: Met de haakpatronen uit dit succesvolle boek van Christel Krukkert tover je je huis in een mum van tijd om in een kleurrijk kersthuis.

Margaret 3 jaar ago Reply. Je vundt het op de site van Jellina. Haakpatroontje komt van Crochets4u. Kerstbal Deze gehaakte kerstbal van Melanie staat vast erg leuk in je boom. Lees verder. Deze site maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie.

  • Hartjes haken.
  • Haak je eigen kerststal Maria en Jozef, het kindje Jezus, de kribbe, de herders en de engelen, de schapen en de ezel.

Haken voor een Baby. Engels patroon. Je versiert hem met wat kraaltjes. Kerstversieringen haken met meer dan 20 gezellige ontwerpen om zelf te haken: engeltjes, kerstklokjes, leuke sfeer, dan betaal je de volle huurprijs voor je woning, Pakistan and Bangladesh and in sub-Saharan Africa, professionele uitstraling.

Kerststerren haken. Wat leuk deze mini kerstkransjes van Crafty Queens.

Loes van Freubelweb

Kerstballen omhaken. Haak 15 vaste in de ring. De Dutch sisters laten je met een foto tutorial zien hoe je je kerstkaarten kunt hergebruiken door ze een leuk gehaakt randje te geven. Nu te koop bij: Bol.

Hecht hem strak en netjes vast kerstballen haken gratis patroon nederlands de bovenkant van de kerstbal en…voil: een prachtig zelf gehaakte kerstbal!. Al vast Fijne Kerstdagen en een sprankelendMargaret. Simpel te maken en te haken. Knuffels haken. Christmas cracker Hij knalt niet deze Christmas cracker van Mara haakt, maar is wel erg leuk om te zien. Uk hoop dat jij ook heerlijk aan het genieten bent van de feestdagen.

Boekentip:

Kerst slinger Met deze kerstslingers van Willy maak je van je kerstboom een echt haakproject. Kerstversieringen haken met meer dan 20 gezellige ontwerpen om zelf te haken: engeltjes, kerstkleedjes, boomdecoraties, kerstklokjes, een rendier, en nog veel meer. Je kunt hem versieren zoals je wilt. Kerstkaart De Dutch sisters laten je met een foto tutorial zien hoe je je kerstkaarten kunt hergebruiken door ze een leuk gehaakt randje te geven.

Lees verder.

Inge Snuffel heeft patroontjes gemaakt voor alles wat je maar voor je kerststal wilt haken. Engels werkbeschrijving voor een simpele kerstbal. Melanie heeft dit sneeuwpopje de bijpassende naam Snowy gegeven. Je kunt hem ook als kerstbal gebruiken. Nou misschien dat je dit patroon nog voor kerstballen haken gratis patroon nederlands kerst van gaat gebruiken en anders over een jaar misschien. Och weer zo een mooie kerstbal. Haken is toch zo leuk he.

Patroon van: Crafty Queens. Je kunt hem versieren zoals je wilt. Christmas cracker Hij knalt niet deze Christmas cracker van Mara haakt, maar is wel erg leuk om te zien. Zonder de ezel en wat schaapjes is je kerststal natuurlijk niet compleet.

De website van Red Heart heeft een gratis patroon voor het omhaken van kerstballen. Gratis van Ellebel5. Deze gehaakte kerstbal van Melanie staat vast erg leuk in je boom.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
28.09.2019 11:08 Lukasz:
Patroon van: Gina. Jij ook, geniet ervan en een voorspoedig !!

22.09.2019 13:03 Floriaan:
Kerst slinger Met deze kerstslingers van Willy maak je van je kerstboom een echt haakproject. Haak 15 vaste in de ring.

27.09.2019 21:44 Varsha:
Uitgeschreven haakpatroon voor een "basis" kerstbal. Op de website van Hopeful Honey kun je het haakpatroon vinden.