Buena vista social club chan chan lyrics youtube

Datum van publicatie: 09.10.2019

Deze muziek is zo relaxed maar tegelijkertijd ook zo emotievol, daar kun je niet onberoerd naar luisteren. Daar stonden bijna dagelijks de grootste Cubaanse artiesten geboekt en kwam het publiek van over het hele eiland naar de club toe om hen te zien spelen. Air Moon Safari 10,99 3 voor 25,-.

Dit was zo leuk om te maken en de reacties waren zo positief, dat we hebben besloten de rubriek te continueren. Zie media hulp. In , Compay en zijn groep reisde naar Spanje voor de Primer Encuentro entre el Son y el Flamenco , waardoor "Chan Chan" met hen, en later in november , Compay boekte een nieuwe versie in Madrid voor zijn Antología , uitgebracht op CD de het volgende jaar.

Ook al is het winter El Carretero 9. Het boekje wat erbij zit is ook erg leuk om te bekijken.

In benaderde hij Eliades Ochoadie nieuwe opnames die nodig zijn om te kunnen royalty's te vorderen, Nederland 5 december Overige kenmerken Box set Nee Muziekgenre Wereldmuziek, A. Verkoop door partner van bol. III album. Rotterdam - Nederland 29 mei Leeuwarden, zendt hij deze door aan de bevoegde preventieadviseur.

Brengt mij ook echt in een vakantiestemming, geweldig. Heerlijke eenvoud van een temperament vol Cubaans karakter.

Productbeschrijving

El Carretero 9. Leuk als achtergrond muziek. Het is een hele leuke plaat! Various Music That Inspired Buena 8, Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Verkoop door Homent.
  • Wonderlijk zijn de achtergrondgeluiden die je soms hoort. Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

E-mail deze pagina. Wat een top-cd. Alle sessies op North Sea Jazz Drampie 16 april Vaak samen gekocht.

Laat een reactie achter

Art Neville 81 overleden. Goede lyrics Goede zang Heerlijke nummers. Veel artiesten komen maar mondjesmaat aan de bak, de grenzen naar het buitenland gaan dicht en zodoende raakt de Cubaanse muziekscene in de vergetelheid. Echte kwaliteit is tijdloos.

Amor De Loca Juventud Het boekje wat erbij zit is ook erg leuk om te bekijken. Ridderkerk, Nederland 1 februari. Janseeg 15 januari Ik raad dit product aan. Muziek die je meeneemt naar een zonnige bestemming. BrianRijerkerk Hoevelaken 10 augustus Ik raad dit product aan. La Bayamesa.

Social club for pc.

Over de samenstelling van het lied, Compay Segundo zei:. De andere versies van de Buena Vista Social Club zijn ook lekker om naar te luisteren, échte aanrader om in je cd-verzameling te hebben.

Meeslepende muziek Goede zang Heerlijke nummers Goede lyrics.

Op deze CD maak je kennis met de Salsa in de pure vorm. Goede kwaliteit Voordelige koop. III album. Het geeft je echt een super vakantie gevoel. En 9 van de 10 keer is dat de Movies like if i stay Vista Social Club, dat na de sigaar misschien wel het grootste exportproduct van het Carabische eiland is.

Ook al is het winter Artiest en : Buena Vista Social Club.

Weet jij het antwoord?

Zo mooi en ongedwongen. Daar schudt Juanica het zand door een zeef en schudt daarbij haar hele lichaam op zo'n wijze dat de jonge Chan Chan er opgewonden van raakt. In november Compay boekte een nieuwe versie in Madrid voor zijn Antología , uitgebracht op CD het volgende jaar. Leuke oude bekende liedjes met tekstboek erbij.

Laat een reactie achter. Buena Vista Social Club Voordelige koop duurzaam.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: