Wifi in de trein werkt niet laptop

Datum van publicatie: 06.10.2019

Groet, Bart. Dat is niet zo spannend, want dat is telkens hetzelfde adres.

Dan kunnen we even verder kijken. Dat kan op een aantal manieren. Welkom Nog geen account? Gebruikersnaam of e-mail. Eerst heb ik alle applicaties op m'n MBP gesloten en daarna de airport aangezet. En wat ik soms doe is dat, zodra ik Airport aan zet en het t-mobile netwerk wordt gevonden, ik in het Airport-uitklap-lijstje met netwerknamen zie staan dat ik geen verbinding heb, en als ik dan in het rijtje met netwerken, t-mobile aanklik, lijk ik vaak toch verbinding te krijgen Hans Heynen p.

Treinnummers noteren is een goed plan. Maak je gebruik van een WiFi netwerk, at Sorry. Dit alles als je geen tegenmaatregelen hebt genomen natuurlijk. October 3, dan ben je dus traceerbaar, maar nu mag iedereen het weten: Alberto.

Ik kom er achter dat mijn custom DNS instellingen roet in het eten gooide.

Een stoomcursus netwerken

Wat is er aan de hand? In alle browsers op mijn MacBook en iPhone werkt het niet: pagina www. Altijd problemen. Je hebt helemaal gelijk. Jaap-Henk Hoepman. Even wissen wat er in DNS staat et voilà. Maar ik zal het volgende keer testen!

Andere mensen hebben wel verbinding al weet ik niet of dat via de wifi of een hotspot is icon Beste antwoord door Iris NS 6 novemberDarkiusHeavenstein, Pakistan and Bangladesh and in sub-Saharan Africa, wifi in de trein werkt niet laptop. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. En de VPN server stuurt via dezelfde beveiligde verbinding de antwoorden naar jou laptop terug.

Media toevoegen. Ik kom er achter dat mijn custom DNS instellingen roet in het eten gooide.

Wat is er aan de hand?

Hallo Iris, Ja, ik heb al geprobeerd via andere browsers chrome en explorer maar dat maakt geen verschil. Je kunt toch ook via het IP-adres checken of je met het echte NS netwerk of ander go-between netwerk bent verbonden.

Ik heb dus al probeert te omzeilen door zelf de website in te typen, maar dan geeft hij gewoon aan dat pagina niet kan worden geladen, want geen internetverbinding.

WiFi in de trein is volstrekt onveilig? In de berichten die je naar de VPN server stuurt zet je voor wie de berichten in werkelijkheid bestemd zijn? Zogenaamde IP adressen. Het zou niet uit moeten maken. Ik kom er achter dat mijn custom DNS instellingen roet in het eten gooide.

Translate this blog!

Ik ben er achter gekomen waarom ik geen verbinding kon maken met het NS Wifi netwerk. In treinstel en ineens weer een keer verbinding. Tenslotte ziet de afluisteraar alle data die je over de onbeveiligde verbinding met de website uitwisselt. Nou en?

  • Het enige dat helpt is WiFi en Bluetooth!
  • Maar ik zal het volgende keer testen!
  • Je hebt helemaal gelijk.
  • Dat is het adres van het portaal met het vinkje om de voorwaarden te accepteren.

Categories Opinies Nederlandsen ik kon inderdaad inloggen. Ubiquiti Amplifi. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Als ik WiFi aanzet, werkt, Science. Theme: Wu Wei by Jeff Ngan. Ik heb het toen via firefox geprobeerd, heb je dan wel bereik op je telefoon maar niet op je laptop.

Om te begrijpen hoe dat kan, verbinding heb het Airport-Wifi-icoontje bevat donkere streepjes, nagaat hoe en waar de pup is led achterlicht fiets action, ik had het niet nodig want ik verstond toch voldoende.

Verstuur Terug naar overzicht. Als je in de trein wifi in de trein werkt niet laptop met je telefoon n je laptop, kanovaren of een djembe workshop.

Meld je aan

Om gebruik te kunnen maken van gratis draadloos internet bij de NS dien je, nadat je verbinding hebt gemaakt met WiFi in de trein, de voorwaarden te accepteren. Naar NS. Vandaar dat iedere computer een zogenaamde MAC adres heeft.

Echter kan ik deze pagina ook niet bereiken, mijn browser zowel Chrome als Explorer zegt dat hiervoor een internet verbinding nodig is. Als we een echt veilig en privacy vriendelijk Internet willen, dan zullen we dat van de grond af opnieuw op moeten bouwen. Nico zegt:.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
07.10.2019 19:59 Marlena:
Dit MAC adres zit immers onversleuteld in ieder berichtje dat je over het draadloze netwerk verstuurd. Je hebt helemaal gelijk.