Lush lemony flutter kruidvat

Datum van publicatie: 29.09.2019

Hihiheb hem net vorige week weer in antwerpen gekocht. Reply Nova 13 oktober at Ik zal dan snel eens een kijkje nemen in de Lush shop.

Dat vind ik ook altijd zo grappig, met naam en plaatje erbij Heerlijk spul hè. Het komt niet vaak voor dat ik producten echt -op- maak, maar lemony flutter dus wel. Lush Lemony Flutter is een rijke melange van heel veel verzorgende, voedende boters en oliën. Dankzij jou en Lemony Flutter! Previous Post Next Post. Reply Yara 13 oktober at Ik heb het heel lang gebruikt, ik heb het inmiddels al jaren niet meer in huis.

Annette - Ann Ages Gracefully 8 mei at 4 jaar ago. Deze stond al heel lang op mijn wishlist, evenals trind nail balsem. Ook maakt het de nagelriemen zacht en soepel, lush lemony flutter kruidvat. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ontvang updates per mail Wil je geen enkel artikel missen?

Ik heb inmiddels verschillende nagelriemverzorgingsproducten getest voor Beautyspots, en hoewel daar zeker mooie producten tussen zaten, ben ik onlangs toch weer terug gegaan naar mijn favoriete product op dit gebied: Lush Lemony Flutter.
  • Ik merk dat mijn nagelriemen daar het zachtst en het meest soepel van worden en blijven. Lemony flutter is heerlijk!
  • Reply Jessica J.

Hi en welkom op Brilliantnails!

Er zitten erg fijne en verzorgende ingrediënten in. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. En beide hebben alsnog de pot niet leeg gekregen. Na het insmeren blijft het een tijdje vettig.

LUSH is zeker beter ik had ook niet anders verwacht , maar aan Essence heb je in dit geval geen slechte.

Reply Tamara 7 januari at Ik gebruik Lemony Flutter sinds kort ook erg graag. Dit product moet ik nog steeds een keer gebruiken. Het is ook n van mijn favoriete nagelriemproducten en kan helemaal niet meer zonder. Stuur mij een e-mail als er nieuwe lush lemony flutter kruidvat zijn.

Wat een goede review.

Kruidvat nagelolie

Het potje mag inderdaad wel een slagje kleiner, dat ben ik met je eens! Deze zit standaard in mijn tas! Kende jij Lemony Flutter al?

Reply Ju 15 oktober at Heerlijk spul. Mijne is tot 9 okt houdbaar, dus ik heb nog een jaar. Mijn nagels zijn er echt veel beter uit gaan zien sinds ik het gebruik, lush lemony flutter kruidvat. Hier heb ik al zoveel over gelezen en gehoord en ik heb het nog steeds zelf niet in huis. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Als het even kan, zit ik te smeren met een verzorgend product voor mijn nagelriemen.

Categorieën/Merken

Alexa Land. Ik gebruik altijd Lemony Flutter van Lush. Mijn nagels gaan makkelijker splijten, ze breken sneller af en ze groeien minder snel. Dit zijn de bestanddelen. Geloof het of niet, maar ik heb al van zoveel mensen gehoord dat hun nagels aanzienlijk verbeterd zijn nadat ze Lemony Flutter waren begonnen te gebruiken!

Dit product moet ik nog steeds een keer gebruiken. Dat wil ik ook wel proberen, wat kost die. Deze nagelolie is 36 maanden houdbaar dat is dus 3 jaar. Dit is hoe lush lemony flutter kruidvat verpakking eruit ziet. Zoals je ziet moet ik de mijne eigenlijk al weg doen. Dit zijn de bestanddelen van Lush Lemony Flutter. Liefs Miss Mags.

Deze nagel-olie bevat een soepel en buigzaam kwastje.

Review Kruidvat nail oil

Inderdaad echt een must have! Reply Yara 13 oktober at Ik heb het heel lang gebruikt, ik heb het inmiddels al jaren niet meer in huis. Fijn dat je de vergelijking even maakt, hier was ik al langer benieuwd naar!

Tip: samen kopen met een vriendin. Kan het iedereen aanbevelen. Persoonlijk ben ik meer fan van die van Dr.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
30.09.2019 06:04 Yosef:
Als eerste natuurlijk Lemony Flutter van Lush.

02.10.2019 03:58 Annely:
Persoonlijk ben ik meer fan van die van Dr. De kwastjes zijn hetzelfde, alleen doseert die van Kruidvat dus wat beter.