Zeilen van mallorca naar ibiza

Datum van publicatie: 10.09.2019

Er is ruimte voor eigen inbreng of een taak aan boord. Ontdek Sailaboard.

De andere eilanden zijn Menorca en Formentera. Er is geen gelegenheid voor uitgebreide oefeningen en motormanoeuvres. Meezeilen op een klassiek zeiljacht , een onvergetelijke zeilcruise. Departure port: Palamos Arrival Port : Palamos, or one-way unboarding in Barcelona This itinerary leads us to the Costa Brava 's southern seaboard, with its peculiar geography, full of coves and beaches, which are ideal for dropping anchor, eventually taking us to Barcelona.

Zeilpakken zijn op deze verdere bestemming niet te huur.

Boek nu. Even geduld aub. Meer informatie hieronder! Last Minutes. Vloot Contact.

  • De schipper is een goede gesprekspartner en zal je adviseren.
  • Ibiza lijkt het monopolie van de motorjachten te hebben met een grote vloot aan prestigieuze schepen van Sunseeker en Fairline in verschillende afmetingen. Spanje is sinds een paar jaar sterk in opkomst voor zeilvakanties en flottielje zeilen.

Er is een klein bedrijf op Menorca en twee op Ibiza. De boot was prachtig, de crew geweldig leuk, René en Edith zeer gastvrij. Wij zijn aangesloten bij de Hiswa en SGR. Vaarbewijs verplicht Geschikt voor kinderen Wind: 2- 6 Bf dagafstanden: 5— 20 Nm.

Of een verlaten strand voor een BBQ of een gezellige stad. Spanje heeft veel gebieden voor flottielje zeilen. Overleg met kantoor.

  • Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven.
  • Garantie Wij zijn verzekerd bij Yachtpool. Volgend jaar komen we zeker weer bij jullie terug!

Of Denia, de hoge bergkust in het westen van Mallorca of de talloze calas aan de oostkust. Oordopjes zullen uitkomst bieden als je licht slaapt. Zeiljacht huren Informatie pagina Voorbereiding Zeilen Caribisch gebied.

Einde cursus. Kussens zijn aanwezig.

Maak zelf uw zeilplan

Je zal veel plezier beleven aan de diversiteit van deze zeiltrip. Er ligt een grote vloot van zeiljachten voor de zeilvakanties in de Balearen. Onder GoFunSailing vallen de volgende websites: gofunsailing.

Zorg zelf voor een goede bescherming van meegebrachte elektronische apparatuur ook in kasten aan boord.

Zeilen vanuit Ibiza Ibiza lijkt het monopolie van de motorjachten te hebben met een grote vloot aan prestigieuze schepen van Sunseeker en Fairline in verschillende afmetingen. Zeilen van mallorca naar ibiza Sailaboard? The Menorca tour, zonnen op het dek met de wind langs je haren, which is far less crowded than Mallorca or Eivissa. Skipper academie Jouw ervaring telt! Selecteer je vertrekdatum op zaterdag in de " Zoek en Boek " en zie direct welke jachten nog beschikbaar zijn.

Je dag beginnen met een duik in de azuurblauwe zee, echt een uitzondering, als werd voortgegaan in hetzelfde tempo.

Ontdek de mooiste zeilvakanties

Je hoeft dus niet eerder te komen. NautiSail is aangesloten bij het. Op een zeilvakantie in de Balearen Mallorca, Ibiza, Menorca en Formentera vind je talloze unieke plekjes en rustige baaitjes, Calas genoemd, met zandstrandjes en kristalhelder water, die voor landtoeristen moeilijk bereikbaar zijn.

Menorca is groter dan party eiland Ibiza en kleiner dan het toeristische Mallorca. Einde cursus De tocht is over het algemeen, na schoonmaken en ontruimen, op de aangegeven tijd afgelopen.

Garantie Wij zijn verzekerd bij Yachtpool. Departure port: Palamos Arrival Port : Palamos This is an excellent itinerary to appreciate one of the most charming areas of the Mediterranean coast. Betoverende baaien en pittoreske haventjes op Mallorca en Ibiza ontdekken. De Balearen zijn goed bereikbaar per vliegtuig. Cinema gold veldhoven films - Pto. Avontuurlijke zeiltocht rond Mallorca en of zeiltocht naar en van Ibiza en Formentera.

Bel ons nu. Je bent verplicht medische zaken die van belang zijn voor langer verblijf op zee van te voren zeilen van mallorca naar ibiza melden aan kantoor! Zeilpakken zijn op deze verdere bestemming niet te huur, zeilen van mallorca naar ibiza.

Vaarroutes in:

Aantal personen:. Geschikt voor actieve vakantiegangers, zonaanbieders, cultuurfanaten, natuurliefhebbers en nachtbrakers. En ook rekenen wij absoluut geen reserverings- of administratiekosten. Voor een verfrissende duik 's ochtends zijn snorkelsetjes aan boord.

Waarom flottielje zeilen Spanje met Wishful Sailing. Huren is helaas op deze trip niet mogelijk. Langs de kust vinden we legio prachtige baaien met witte zandstranden tussen hoge rotspartijen.

De aanvangsdag is overal zaterdag.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.09.2019 07:45 Lilli:
Even geduld aub! Inclusief Instructie, verblijf en overnachting aan boord, BTW, aansprakelijkheids-verzekering, boekingskosten.